Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez normális, neki ítélhetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, neki ítélhetnek mindent?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy lakásom, bútorokkal, meg egy kocsim. Öszeismerekedtem egy lánnyal, 2 évvel később összeházasodtunk.

Most nincs gyerekünk, megcsalt és én arra jutottam, hogy nem adok neki még egy esélyt és elválunk. Mondtam egyik reggel munkába menet, hogy pakoljon össze, délután mehet haza. Délután ott voltak a csomagok az előszobában ( folyosón ). Csakhogy az enyémek. Igényt tart arra a lakásra, ill. bútorzatra és még az autóra is, amit ÉN EGYEDÜL (!) szedtem össze még azelőtt, hogy megismerkedtünk volna.

Normális ez a nőszemély? ( Megjegyzem, 1 éve felmondott és otthon nem csinált semmit, munkát nem keresett, fizetése nem volt, ezeken felül még meg is csalt. ) A bíróság nekem hagyja meg ugye? Nem fogok elköltözni, azt a lakást én magam építettem fel ( képletesen értve ). Az én pénzem. Ő összesen egy függönyt vett bele. Van neki bármi esélye?

2014. ápr. 6. 20:35
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
86%

"Javitsatok ki ha tevedek de ha a te neveden van es nincs hazassagi szerzodes akkor fele az ove :("

Kijavítunk, mert tévedsz.

2014. ápr. 6. 20:53
 12/40 anonim ***** válasza:
80%
Remélem, már kivágtad a lakásodból ezt a ri ban cot?!!
2014. ápr. 6. 21:06
 13/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Tehát holnap reggel odamegyek, kifúrom a zárat amit kicserélt és bepakolok neki az anyjához. Egyébként volt összesen 1 000 000 Ft-nyi felújításunk, amibe mivel nem dolgozott nem szállt be, az én félrerakott pénzem ment el rá, mert tönkrement a sütő, egyúttal vettünk egy új hűtőt és a fürdőszobát is felújítottuk. Ezt is én tartottam fontosnak, mert én főztem. Visszagondolva a takarításon kívül semmit nem is csinált. Nem mondom, hogy sajnálom, de megijedtem / lepődtem amikor így kirakott a saját házamból.

Köszönöm a segítséget és nem félek, mert mivel nem dolgozott és a kapcsolata 1 éjszakás volt ( az ÉN ágyamban... ) ezért még most sincs. Mehet haza a szüleihez és akkor max. 0,5 millió forintot kap, ami a felújítás fele. Jól mondom?

2014. ápr. 6. 21:07
 14/40 anonim ***** válasza:
89%
A házasság előtt szerzett vagyontárgyaid és értékeit, valamint a pénzed is téged illet. Ha házasság alatt lett meg minden - és nincs szerződés -, akkor meg közös, és kezdhettek osztozkodni. De ha jól látom, nem ez a helyzet áll fenn. Szerintem keress fel egy ügyvédet az asszonykával együtt, majd ott tisztázzátok a dolgokat.
2014. ápr. 6. 21:12
 15/40 anonim ***** válasza:
88%
Viheti a függänyt a pasijàhoz, minden màs a tied!!!
2014. ápr. 6. 21:15
 16/40 anonim ***** válasza:
90%
Amit a helyedben tennék: keresnék egy jó ügyvédet. Tanúkkal mennék vissza a saját lakásomba, hogy bizonyítsam a visszaélését. Beköltöztetnék egy ráérő v munkanélküli havert v családtagot aki a csajt "kedvesen" fogadja ha esetleg vissza akarna jönni. Feljelentést tennék ha zaklatna. Max. a félmilliót kaphatja meg, de azt is csak akkor ha számlával tudja igazolni. Biztonság kedvéért "elveszíteném" a számlákat. Amúgy nő vagyok és neked adok igazat.
2014. ápr. 6. 21:18
 17/40 anonim ***** válasza:
88%
gyorsan jelentsed ki a lakásból!
2014. ápr. 6. 21:24
 18/40 anonim ***** válasza:
83%

A bíróság a házimunkát is úgy számolja, hogy hozzájárulás a közös háztartáshoz, tehát valamit szerintem kapni fog, de még azt a félmillió forintot is kétlem.

Tényleg fordulj ügyvédhez.

2014. ápr. 6. 21:30
 19/40 anonim ***** válasza:
28%
Zárcsere előtt ki kell jelentened az önkormányzaton a lakásból.
2014. ápr. 6. 21:30
 20/40 anonim ***** válasza:
90%

Igen, jól mondod, max. a felújítás költségeinek fele jár neki.

Pluszban: ha ő kicserélte a zárat a lakásODon, feljelentheted magánlaksértésért a rendőrségen (hiszen megakadályozta, hogy a tulajdonodban lévő lakásba bemenj). Szóval mindenképpen érdemes tanúkkal odamenned holnap, esetleg lefényképezni azt a kicseréltetett zárat is.

2014. ápr. 6. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!