Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez normális, neki ítélhetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, neki ítélhetnek mindent?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy lakásom, bútorokkal, meg egy kocsim. Öszeismerekedtem egy lánnyal, 2 évvel később összeházasodtunk.

Most nincs gyerekünk, megcsalt és én arra jutottam, hogy nem adok neki még egy esélyt és elválunk. Mondtam egyik reggel munkába menet, hogy pakoljon össze, délután mehet haza. Délután ott voltak a csomagok az előszobában ( folyosón ). Csakhogy az enyémek. Igényt tart arra a lakásra, ill. bútorzatra és még az autóra is, amit ÉN EGYEDÜL (!) szedtem össze még azelőtt, hogy megismerkedtünk volna.

Normális ez a nőszemély? ( Megjegyzem, 1 éve felmondott és otthon nem csinált semmit, munkát nem keresett, fizetése nem volt, ezeken felül még meg is csalt. ) A bíróság nekem hagyja meg ugye? Nem fogok elköltözni, azt a lakást én magam építettem fel ( képletesen értve ). Az én pénzem. Ő összesen egy függönyt vett bele. Van neki bármi esélye?

2014. ápr. 6. 20:35
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
20# bár jogos, de nekem nincs szívem egy nincstelent kirabolni. Így is elég sz*rul jár. De köszönöm a segítséget, holnap elzavarom és még a napokban beszélek egy ügyvéddel.
2014. ápr. 6. 22:44
 22/40 anonim ***** válasza:
90%
A lakás a különvagyonod, sőt - nálunk is ez volt - ha a lakást eladtad volna és azon veszel egy másikat, az is különvagyon. Szóval neki ugyanaz jár ami a volt férjemnek, a nagy semmi. Amit beletett, nálatok pl. a függöny, na az az övé lehet. Szedd le és add a kezébe.
2014. ápr. 6. 23:22
 23/40 A kérdező kommentje:
32# Jó ötlet, majd holnap odaadom :D
2014. ápr. 6. 23:32
 24/40 anonim ***** válasza:
91%
Ne sajnáld, ha ilyen p*fátlan. Gondolj arra, hogy nem lehet akkora szüksége a segítségedre, ha annyit sem ér meg neki, hogy szépen kérje és rendesen viselkedjen veled.
2014. ápr. 7. 00:35
 25/40 anonim ***** válasza:
95%

"nekem nincs szívem egy nincstelent kirabolni"

Ő viszont gond nélkül csinált volna belőled egy nincstelent!!!

2014. ápr. 7. 04:56
 26/40 anonim ***** válasza:
91%
Bármit is visszaadsz neki tanúk előtt tedd.
2014. ápr. 7. 08:35
 27/40 anonim ***** válasza:
89%

Egyedül a házasság alatti felújítás (az említett 1 millió) fele jár neki, mert a házasság alatt történt a felújítás, Ebben az esetben lényegtelen, hogy közben volt-e jovedelme.

Viszont az egyéb vagyonhoz semmi joga.

2014. ápr. 7. 08:41
 28/40 A kérdező kommentje:
Oké, ezt munka után lerendezzük. Köszönöm a segítségeket. Mindenki megkapja a zöldet.
2014. ápr. 7. 14:07
 29/40 anonim ***** válasza:
88%
Kedves Kérdező! Megírod majd nekünk, hogy sikerült-e a zárcsere és a kiköltözés? Kíváncsi vagyok, hogy zajlott le! Sok sikert!
2014. ápr. 7. 14:19
 30/40 anonim ***** válasza:
59%
Ahogy már sokan leírták: Házasság előtti vagyonodhoz semmi köze. De ha hozzád van bejelentve, akkor problémás kitenni :(
2014. ápr. 7. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!