Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigye, vagy ne vigye?
Az exxel elváltunk.
Van egy 3éves kisfiam,akit én nevelek.
Az apja bármikor látthatja a kicsit,nem csak kéthetente.
Bárhová elengedem,de most van valami amit nem akarok engedni.
Az ex anyukája a temetőbe akarja vinni a kicsit.
Én ugy gondolom,hogy egy 3éves gyereknek,nincs ott semmi keresnivalója!!
Ő mindig ragaszkodna hozzá!
Én tényleg bárhová,bármikor elengedem,de ez az egyetlen hely ahová egyáltalán Nem szivesen.
Én se viszem ki oda a gyereket!!
Minek??
Tanácstalan vagyok!
Ők tudják jól hogy én ezt nem szeretném,de ők dukiban is hogy nem tudok róla,kiviszik a temetőbe!!
Várom a segítő válaszokat!
Előlre is köszönöm a kedves válaszokat!
Ti engednétek??
Van itt valaki aki szintén ugy van vele mint én??
Én sokat sétáltam pici gyerek koromban nagymamával a temetőben. Mentünk a nagypapit meglátogatni. Nem lett belőlem halálfélelmekkel teli felnőtt..
És tényleg vigyázz, nehogy a félelmeidet rávetítsd a gyerekre. Az unokanővérem betegesen fél a kutyáktól, 3 gyereke van, és sajnos mindegyik ugyanúgy betegesen fél a kutyáktól... Nagyon kell vigyázni, mit adunk nekik tovább!
Nyugodtan engedd el a mamával a temetőbe.. gondolom nem éjjel akarnak menni.
Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettetek!!
Elengedem a kicsit!
Remélem a nagymamája is igy gondolkozik ezzel kapcsolatosan,és szépen elbeszélget erről a kicsivel!
Én nem leszek ott,mert mivel elválltunk a férjemmel,ezért szerintem semmi értelme,hogy az anyukájával együtt menjünk a temetőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!