Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól jönne egy kis okosság, hogy ilyenkor mit tehetnék?!
A Barátommal együtt vagyunk már fél éve, májusban költöznénk össze, de most édesanyja el akar válni. Ki akarna költözni Svájcba, és a barátom nem szívesen engedné el egyedül. Mondta, jó lenne ha mennék vele.. de nem szívesen mennék egy idegen országba, viszont azt mondta, hogy ha nem megyek ő akkor is ki megy.
Szerintetek mit tegyek?
Ui: Nagyon szeretem!! el engedjem végleg?
Azért arról, hogy nincs-e átverés a dologban, szerintem 2-3 hónap alatt meg lehet győződni. Menjen ki a barátod is ennyi időre, győződjön meg a dolgokról, aztán jöjjön haza, és éljétek világotokat. Ennyit ki lehet bírni külön.
Ha ennél többről van szó, akkor a srác hozzá van nőve az anyjához vagy gyanús, hogy hozzád is így fog állni, hogy csak olyat tehetsz amit ő ellenőrzött, hogy biztonságos, mintha a gyámod lenne. Ilyen kapcsolattól jobb megszabadulni.
A barátod nem dolgozik? Ő mit csinálna ott kint?
És az anyukája? Talált kint munkát? Vagy a pasi, akihez meg eltartaná? Egyáltalán ismeri azt a férfit, vagy a pénz miatt megy ki hozzá?
Ha a barátod annyira féltené az anyukáját, akkor kikísérné, ott lenne vele 1 hétig, amíg berendezkedik és utána hazajönne és folytatná tovább az életét, ahogy eddig is.
Semmiképp ne menj velük, egyrészt tanulsz, terveid vannak, másrészt a nagy semmire mennél. Meg nehogy már egy egész csapatnak kelljen kísérnie az anyukáját :) Ha ennyire mimóza, akkor inkább el se induljon külföldre.
Ez a család olyan zavaros, hogy szerintem csak nyersz azzal, ha kimaradsz belőle.
De dolgozik a barátom..
Anyukája most mondott fel a munkahelyén! 'elvileg' úgy lenne, hogy el tartana minket a hapsi, de én ebben nem hiszek, valami kamu van benne, ezért se szívesen mennék ki, sőt próbáltam lebeszélni anyukáját, de képtelenség.. Szóval ezért menne ki barátom, hogy biztos helyre menne e az édesanyja, de ha meg tetszik neki kint, és ott marad, akkor nem tudom hogy lesz tovább!
Fél éve vagytok csak még együtt... Erre azért örökkön örökké együtt élünk terveket alapozni elég naiv dolog, főleg, hogy fiatalok is vagytok. Nekem úgy tűnik a barátod csak játsza a hős szerelmest de valójában még esze ágába nincs lekötni magát, és mégsem gondolja olyan komolyan a kettőtök közti kapcsolatot, mint ahogy te hiszed.
Én a helyedben örülnék, hogy ilyen hamar kiderült, hogy rá nem igazán lehet számítani a közös jövőt illetően...
Sajnálom, hogy a barátodnak ez életcél, hogy otthagyja a munkáját, kimegy anyucival egy idegen pasihoz, aki majd eltartja annak fejében, hogy anyucit izélgatja.
De neked ne ez legyen a célod, hogy valami idegennel eltartatod magad.
Te lány!
Komolyan egy ilyen töketlen gyerekkel akarsz kezdeni, aki 22 évesen azt tervezi, hogy őt majd az anyja újonnan megismert pasija fogja eltartani Svájcban?
Fura egy életcél, még ha az anyuka mondja, azt elfogadom (bár meg nem értem), de a srác??
Ugye nem gondolkodtál el rajta komolyan, hogy a 6 hónapja megismert pasid anyjának az új élettársa fog eltartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!