Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor igényelhető rokontartás?
Érettségi után kitanultam egy szakmát, majd úgy döntöttem 1 évig dolgozom, hogy pénzt gyűjtsek az egyetemi tanulmányaimra.
Amíg tanultam kaptam gyerektartást-rokontartást.
Most azonban egy ilyen bekezdésre bukkantam : "A szülőtől a tanulmányok többévi megszakítása után már csak kivételesen várható el, hogy nagykorú gyermeke után újból tartásdíjat fizessen."
Ha én csak erre az egy évre szüneteltettem a tanulmányaimat, akkor az első félévem megkezdését követően újból él a rokontartás?
Ha nem akarja fizetni a szülő, akkor kérvényezhetem?
Köszönöm a válaszokat.
Azért jól jött volna a nappali tagozat mellett valami, mert havi 50.000 Ft-ot elég nehéz kitermelni tanulás mellett.
Köszönöm a válaszokat.
Kéretik tisztelettel beszélni a másikkal.
Nem említettem, hogy mennyit "igényeltem" volna.
Az összeg amit említettem, az a havi költségeket (lakhatás, étel stb) fedezi, mellette dolgozom.
Kérem aki nem tud normális, nem lekezelő hangnemben kommentelni, és nem választ ad, az ne írjon ide, van elég téma ezen az oldalon, lehet mazsolázni. Köszönöm!
Igazad van.
Kitalálok valamit!
Köszönöm a válaszokat. Üdv mindenkinek!
Eszem megáll tényleg!
Munka,munkahely,korán kelés,kötelezettségek,önállóság?!Ismerősek ezek a fogalmak?:)
Miért ne lennének ismerősek?
Dolgozom.
Vannak kötelezettségeim, önálló még nem tudok lenni.
Mi ez a hangnem ezen az oldalon? Mit képzelsz Te?
Azután kérdőjelezz meg dolgokat, ha tudsz a kérdezőről bármit is.
Gyerekkorom óta én és az anyám igyekszünk eltartani magunkat mert az alkoholista apám csak viszi a pénz és nem ad senkinek semmit, ne merészelj ilyen hangnemben beszélni velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!