Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi legyen az ékszerekkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen az ékszerekkel?

Figyelt kérdés
Az eljegyzésig jutott a kapcsolatunk a volt párommal. Az eksuvo elott 4 honappal bejelentette, hogy nem akar velem elni es nem vesz feleségul. Az evek alatt kaptam tole kb. 600.000 Ft osszertekben ekszereket + az eljegyzesi gyuru. Vissza kellene adnom (nem kérte)? Tartsam meg? Eladjam? Hordjam oket mintha mi sem tortent volna (foleg az eljegyzesi gyurut)?

2014. márc. 20. 11:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

Eljegyzési gyűrűt visszaadnám, hiszen azt úgy sem fogom már hordani. Ha nem akarja vissza, akkor eladnám.

A többi ékszert hordanám, ha tetszenek, akkor mindegy, hogy kitől kaptam. Persze kivétel az ilyen szívecskés monogramos medál, stb. :)

2014. márc. 20. 12:36
 12/20 anonim ***** válasza:
21%
Valószínűleg mindent eladnék, nem szeretnék emlékezni.
2014. márc. 20. 12:40
 13/20 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem már az id undoritó, hogy megforsdúl a fejedben, hogy nem adod vissza.
2014. márc. 20. 13:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
És miért adná vissza? Ajándék volt, és a pasi lépett le.
2014. márc. 20. 14:09
 15/20 anonim ***** válasza:

Ajandekba kapott ekszereket en is megtartanam. Miert kene visszaadnod mondjuk azt amit karacsonyra, szulinapra, nevnapra vagy csak ugy ajandekba kaptal. En is vettem a volegenyemnek pl. karorat karacsonyra. Most fuggetlenul attol, hogy draga volt vagy sem tuti nem varnam azt, hogy visszaadja. Ajandek az ajandek es mindenki annyit kolt ra amennyit a zsebe megengedi. Akkor ennyi erovel mas ajandektargyat is vissza kene adni...

Az eljegyzesi gyurut azt viszont visszaadnam es o majd eldonti, hogy elfogadja vagy aztmondja tartsd meg.

2014. márc. 20. 14:33
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
600 ezer forint értékű ékszer nem tartozik a szokásos mértékű ajándék kategóriájába. Függetlenül attól, hogy ő lépett vissza, erkölcstelen dolog megtartani. Sajnálom, hogy itt olyan butaságokat írnak, mert evidens a dolog. Azt meg még jobban sajnálom, hogy neked ezt még meg kellett kérdezned. Jó nevelést kaptál, mondhatom. Szégyen.
2014. márc. 20. 17:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Honnan tudod 16-os, hogy kinek mi a megszokott ajándék?

A pasi lépett le.

Az ajándék az ajándék, vagy te használatra kapod, kölcsönben?

2014. márc. 20. 17:56
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves 16os, meg mielott palcat torsz felettem, elarulom, a "parom" hagyott el a felkesz eskuvo elott. A szuleimnek kb. 650 eurojuk van az egeszben, amit o mondott vissza es meg sem fordult a fejeben visszaadni ezt nekik. Rolam mar ne is beszeljunk (ruha, cipo, diszites, stb). Szoval ne kezd ki a neveltetesem mert fogalmad sincs rola, mi van a hatterben. A szuleim nyugdijasok es nekik ez az osszeg sok, mig az exnek felhavi fizu. Ha eladtam volna az ekszereket, az elso dolgom lett volna visszafizetni a szuleimnek az elmaradt eskuvo arat. Es tudod, ha o akkora gavaller, hogy elfelejt visszaadni 650 eurot, akkor miert ne forduljon meg a fejemben, hogy eladom az ekszereket???
2014. márc. 21. 10:06
 19/20 anonim ***** válasza:

16. vagyok.

650 euro nevetségesen kis összeg.

2014. márc. 21. 13:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Visszaadnod nem kell, de jogilag az ajándék visszakövetelhető x időn belül.
2014. márc. 21. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!