Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen az ékszerekkel?
2014. márc. 20. 11:56
az eljegyzésit visszaadnám, ha nem kéri a többit nem..
eredetileg a akkro kellene visszaadnod(jogilag) ha te állsz érdemtelenné az ajándékra
ennek ellenére, ha visszakérné visszaadnám..
nem adnám el őket ha tetszenek
2014. márc. 20. 11:56
Ajándékba adta neked, szerintem nem kell visszaadni. Ha te vettél neki bármit születésnapra, karácsonyra, gondolom, te sem kéred őket vissza. :)
Talán az eljegyzési gyűrűvel tennék kivételt, mivel az egy szimbolikus tárgy, azt talán visszaadnám, de a többit kifejezetten sértőnek érezném mind visszakapni az ajándékozottól, mind ajándékozottként azt, ha visszakérnék tőlem.
2014. márc. 20. 11:58
Az eljegyzési gyűrűt visszaszokták adni, mert sok helyen még él az a hagyomány, hogy a menyasszony a családi ékszert kapja meg. A többi ékszer ajándék. HA visszakéri visszaadnám, már csak a büszkeségem miatt is. Ha nem kéri, megtartanám.
2014. márc. 20. 12:06
2014. márc. 20. 12:07
Ha ajándékba kaptad, akkor ne add vissza. Nem te tehetsz róla, hogy közben meggondolta magát. Az eljegyzésit sem adnám vissza, mert az lehetne a következő lépés, hogy a többit is kéri. Szerintem add el őket.
2014. márc. 20. 12:12
Az ajándèkba kapott dolgokat nem szokás sem vissza adni ( ha csak nem kèri) eladni meg pláne. Lehet, hogy csak én vagyok más felfogású, de tekintettel lehetnél az együtt töltött szép időkre.
2014. márc. 20. 12:18
Ha nem családi ékszer, akkor az eljegyzésű gyűrűt eladnám, a többit megtartanám. Ha pedig pénzszűkében vagy akkor eladhatod az ékszereket amiket kaptál 600 rugó jól jöhet.
2014. márc. 20. 12:23
Az eljegyzési gyûrût mindig visszaszokták adni, a többivel tegyél azt,amit jónak látsz.Betenném széfbe, ha netalán ujra vissza akarna jönni,akkor lássa, hogy meg van a kapott ajándék.
2014. márc. 20. 12:24
En nem adtam vissza meg az eljegyzesi gyurut sem (mondjuk nehez lett volna, kulfordre ment par hetre aztan ott ragadt).
Ajandek volt, es azt nem szokas vissza kerni/adni.
2014. márc. 20. 12:29
Kapcsolódó kérdések: