Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni akar, hogy legyen hol élnünk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Három éve vagyunk házasok. Van egy 2,5 éves kisfiúnk. A férjem válni akar, mivel a munkahelyén az egyedülálló apáknak támogatásként külön lakást utalnak ki. Ez viszont azzal jár, hogy le kell mondanom a fiamról. Elmondása szerint ugyan úgy fogunk élni, mint eddig, csak papíron leszünk elvált pár. Korrábban 3 albérletet cseréltünk le, most szolgálati lakásban élünk, nem tudni meddig még. Az anyagi helyzetünk nem a legjobb. Nem tudom, hogy megbízzak-e benne. Korábban a veszekedéseink során mondta néha, hogy rám unt, nem szeret, de utána mindíg bocsánatot kért. Szeretem őt, a fiamat imádom. De félek, hogy egyszer az utcára kerülök. Mit tegyek?!2014. jan. 17. 20:47
1/16 anonim válasza:
Ahhh ha van is ilyen lakás akkor is a fönök unokaöcsikéje kapná nem ti
2/16 anonim válasza:
Miért kellene lemondanod a gyerekedről?
3/16 anonim válasza:
Hát nem tudom van e ilyen tényleg de ÉN semmiképp nem mondanék le a gyerekemről a jobb körülményekért.
Szerintem neked sem kellene.Kitudja mit akar valójában a férjed.Ha válni akar váljatok de te a gyerekről nehogy lemondj!
4/16 anonim válasza:
Eszembe nem jutna ilyen. Elválni még csak-csak, de lemondani a gyerekről... Ne tedd !
5/16 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint azért, mert ha ő lesz az egyedüli gyámja, akkor elvileg nagyobb az esély a támogatásra.
2014. jan. 17. 20:58
6/16 anonim válasza:
Ennek a sztorinak,amit a férjed felvázolt kamu szaga van.
7/16 anonim válasza:
Mutassa meg a tájékoztatót amiben ez le van írva. De mondjuk lehet a szeretője simán nyomtat egyet....
8/16 A kérdező kommentje:
Szeretője nincs, erre mérget veszek. De szerintem valamit elhallgat előlem...
2014. jan. 17. 21:10
9/16 anonim válasza:
Nekem az Atya Úr Istent is elém hozhatná akkor sem hinnék el neki ezzel kapcsolatban semmit.Én azonnal fel is képelném a férjem ha ilyennel jönne nekem.Inkább laknék egy szobában a gyerekemmel éveken át és ennék száraz kiflit de hogy lemondjak róla....na azt nem!
10/16 anonim válasza:
Szerintem le akar pattintani és így magadtól belemennél.
Bármikor hivatkozhatna a hivatalos tényállásra és elküldhetne a gyereked mellől.
Ha mondott olyat, hogy megunt, nem szeret, az úgy is lehet, hiába kér bocsánatot.
Úgy gondolja, hogy senki nem ellenőrizné a későbbiekben, hogy egyedülálló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!