Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek, feleségem "kimene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, feleségem "kimenekítette" magát, és kisfiam egy "krízisotthonba"?

Figyelt kérdés
10 éve élünk együtt, 5 éve építettem a házunkat, 4 éves a kisfiam.Kb 3 hónapja tartósan megromlott a házasságunk. Azóta a házat áruljuk,a válásról sokat beszéltünk /közös gyermekfelügyelet, vagyonmegosztás stb/ 1 hete feleségem kisfiammal anyósom segítségével "krízisotthonba" menekült teljesen nevetséges indokokkal/nem vizsgálja senki/! Azóta a gyermekről nem tudok semmit sem. Feleségem csak az ultimátumait közölte: tűnjek a házunkból, akkor hazajönnek,a kisfiú csak vele élhet,kizárólagos gyermekfelügyelettel,láthatom ha megengedi, vagyonmegosztás után elköltöznek kb400km-re a családjához.Kb 15 éve antidepresszánsokat szed,amely szedését 1 hónapja egy "látó ember" hatására abbahagyott.
2009. dec. 15. 04:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%

Valamiért csak elmenekült a feleséged, azért krízisotthonba nem azok menekülnek, akiknek békés a válásuk...

Nekem nagyon kisarkítottnak tűnik így ez a sztori...

Mit csináltál?

2009. dec. 15. 08:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó taktika a krízisotthon megszerezni amit lehet - de nem biztos, hogy agyermeked ott van a legjobb helyen, a sok valóban szerencsétlen között, egy labilis idegrendszerű anyuka mellett!Keresd a Családsegítő Irodát, ott biztos tudnak valami tippet adni!
2009. dec. 15. 09:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából így kezdődött egyik ismerősöm sztorija is, csak ő 10 éves volt. Mára kiderült, hogy a nő skizofrén, de nem lehet orvoshoz vinni és megkeseríti mindenki életét. Ő is látó hatására él.

Egyébként meg szólj ügyvédnek, ilyet nem tehet. És kötelezzétek pszichiátriai kivizsgálásra, hátha kiderül valami fincsi dolog, amiért elveszik tőle.

2009. dec. 15. 09:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Jajj már, miért kell mindig azt hinni, hogy az apa csak rossz lehet, meg hogy a krízisotthonba csakis 100ig rászoruló anyákat vesznek fel?? Több elképzelésem is lenne, hogy juthatott be oda valós háttér nélkül, de ezekkel most nem pazarlom az időt, nem is ez a kérdés. A válás során valahogy bizonyítani kell, hogy az asszony antidepersszánsokat szed(ett), tehát mentális betegsége van. Ezeket a gyógyszereket elhagyva, pedig bizonyos tünetek lépnek fel, így abban hogy igazat beszél nem lehet megbízni; avagy: nem beszámítható.
2009. dec. 15. 10:39
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Jó, persze, vannak érdekes nőszemélyek, kamu sztorikkal, de arra valahogy még mindig nem sikerült válaszolni, hogy mi olyan nevetésges indok, amiért felvették oda...
2009. dec. 15. 12:42
 16/22 anonim ***** válasza:
38%

biztos, hogy komoly oka volt rá, hogy elmenekült tőled.

semmi közöd ahhoz, hogy hova fog költözni, miután elváltatok, ok?

az, hogy antidepresszánsokat szed, nem jelenti azt, hogy őrült, te bunkó! gőzöd sincs róla, hogy ezeket folyamatosan kell szedni?? nagyokos! semmi empátia nincs benned.

hagyd békén a feleségedet, már semmi közöd hozzá!

ha még zaklatod is gyámüggyel meg ilyenekkel, k.rva rosszul fogsz járni.

2009. dec. 15. 13:57
 17/22 A kérdező kommentje:
Az ok:"életveszélyes fenyegetés",miután múlt szombat este a "látó" immár telefonon adott segítséget/mellékelve sms-en a bankszámlaszámát,mire én"brutális módon" azt mondtam: Tűnj ki a teraszra,gondolkodj el a dolgaidon,aztán gyere vissza! Ez történt szombat este,vasárnap mosolygás szüleimnél /én dolgoztam/, hétfő reggel miután elvittem a kisfiút oviba, 1/4óra múlva kimenekítették.
2009. dec. 15. 15:29
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
A krizísotthon szerinted jó egy gyereknek? Az apának pedig igenis köze van hozzá, hol lakik a saját gyereke, amíg az az anyánál van. Mivel még nem vagytok elválva, menj és hozd el a gyereket tőle, ugyanannyi jogod van hozzá jogilag mint neki. Mindenképpen bizonyítsd az antidepresszánsokat, és ezt a "látó"-t is.
2009. dec. 15. 15:34
 19/22 anonim ***** válasza:
52%

Basszus,nálunk a kutyát küldjük így ki.

Egyébként miért is gond,hogy meg szeretne gyógyulni?

Egy igazán jó pszichológus is sok pénzbe kerül.

Nem értem,ha nem akarsz válni,miért is nem támogatod a feleségedet?

Mondjuk valahogy így:Drágám,sajnos nem állunk túl jól,ha,50000-nél többet kell költened itt,akkor keresnünk kell egy másik természetgyógyászt.

Én nem csodálom,hogy lelépett(építettem a házunk-huzzál ki eldönteni)szóval,ha komolyan békülésre vágysz,elöszőr gondolkodj el,hogy ami jó(építettem,kisfiam) az a tiéd,a rossz,meg legyen az övé egyedül,(kizavarva a hidegbe)

Lehet a többi dolog is így működik nálatok?

2009. dec. 15. 15:58
 20/22 A kérdező kommentje:
Valaki mondja már meg, merre induljak??! 9 napja nem történik más, mint kapom az ultimátumokat, hogy kisfiam csak akkor jöhet haza, ha én"eltakarodok a házból",kifizetem a törlesztőrészlet felét,kedves mami ideköltözik stb. Feleségem 10 hónapja munkanélküli, előző munkahelyéről a gyes után rendkívüli felmondással eljött, azóta nem talál számára megfelelő munkahelyet.
2009. dec. 15. 17:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!