Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi van akkor ha nem megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha nem megyek bele az apasági tesztebe?

Figyelt kérdés
a lányom most született 3 honapja, minden rendben volt, de időkzbe az apa alkoholista lett és kidobtam, kérném tőlle a gyerektartást de most el találta h nem az övé a gyerek, bár nem is nagyon hasonlit rá inkább rám, mi van akkor ha nem megyek bele az apasági tesztbe ? van olyan ?

2014. márc. 12. 19:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

A dns-teszthez nyálmintára van szükség, nem szórnak meg senkit!

Ha a tesztnél kiderül, hogy mégis ö az apa, akkor neki kell fizetnie a költségeket, ha viszont nem ö az apa, akkor neked.

Ha az apa ragaszkodik a teszthez, akkor a bíróság elrendeli és te ne tehetsz ellene semmit.

2014. márc. 12. 20:09
 12/22 A kérdező kommentje:
nem is akarok én ellenkezni senkivel, és nem kételkedem :) csak most jöhettünk haza a kórházból :( koraszülött lett :(
2014. márc. 12. 20:14
 13/22 anonim ***** válasza:
97%
Hiszen a te érdeked ez a teszt, hogy kaphasd a pénzt az apukától. Nyilván ha nem mennél bele, akkor meg nem fizetné a gyerektartást.
2014. márc. 12. 20:27
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem szúrják meg, a szájból vesznek a nyálkahártyáról mintát, vagy egy hajszálat.

De ha meg kell szúrni, az sem tragédia, nem fog belehalni. Ne legyél már ilyen betoji.

2014. márc. 12. 21:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, csak nyálmintát vesznek.
2014. márc. 12. 23:10
 16/22 anonim ***** válasza:
18%

De ha meg kell szúrni, az sem tragédia, nem fog belehalni. Ne legyél már ilyen betoji.

neked van gyereked basszus??..

2014. márc. 13. 08:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"de most el találta h nem az övé a gyerek"

Eltalálta (=ráhibázott?), vagy kitalálta? Mert nekem kétségeim vannak...

Ha házasok vagytok (feltételezem, nem), akkor fennáll az apasági vélelem.

Ha van apai elismerő nyilatkozat, akkor pedig nem fogják elrendelni az apasági vizsgálatot.

2014. márc. 13. 12:04
 18/22 anonim ***** válasza:

A vizsgálat miatt ne aggódj, amúgy is, a 4 hónap táján nyilatkoznia kellett az apaságról. Ha ezzel baja van: hát intézkedjen, de ha alkesz, úgyse teszi.

Amúgy micsoda egy ember?

Én olyan közép súlyos piás voltam, én épp attól hagytam fel teljesen az ivással, mert kislányunk született, eztán csak leesett, hogy nem jó az, ha pelenkázás közben piát fújok rá, - az anyja se nagyon lelkesedett érte...

Igaza volt.

Így meg nem maradtam ki egyetlen percéből sem. Nekem is igazam volt! :D

2014. márc. 14. 12:49
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Az meg sem fordul a fejedben, hogy nem kell elválni???

Akkor te csak a pénzért csináltattál magadnak gyereket, a teszttől meg azért félsz, mert voltál mással(okkal) is. Nem is érdemelsz egy fillért sem!

2014. márc. 15. 13:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"Az meg sem fordul a fejedben, hogy nem kell elválni??? "

Persze, mert egy alkoholistával élni jobb, mint egyedül? MEg a gyereknek is arra van szüksége!

2014. márc. 15. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!