Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi van akkor ha nem megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha nem megyek bele az apasági tesztebe?

Figyelt kérdés
a lányom most született 3 honapja, minden rendben volt, de időkzbe az apa alkoholista lett és kidobtam, kérném tőlle a gyerektartást de most el találta h nem az övé a gyerek, bár nem is nagyon hasonlit rá inkább rám, mi van akkor ha nem megyek bele az apasági tesztbe ? van olyan ?

2014. márc. 12. 19:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%

Ha a bíróság rendeli el, akkor köteles vagy.

Mi az, hogy eltalálta? Nem az övé? Vagy kitalálnit gondoltál?

Miért nem akarsz belemenni?

Apasági van?

2014. márc. 12. 19:41
 2/22 A kérdező kommentje:
persze van apasági nyilatkozat. de akkor megszútják a babát ? igen mivel ebbe kapaszkodik hátha nem az övé..
2014. márc. 12. 19:42
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Ha valóban ő az apja, akkor mit veszíthetsz, ha belemész?
2014. márc. 12. 19:49
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
Miért ne mennél bele, ha nem csaltad meg? Ha meg megcsaltad és nem ő az apa, akkor teljesen jogosan tiltakozik az ellen, hogy gyerektartást fizessen. Ha pénzt akarsz kapni, attól kérjed, aki a gyereket csinálta, ne olyantól, aki esetleg nem is az apja. Mégis milyen dolog ez?
2014. márc. 12. 20:00
 5/22 anonim ***** válasza:
97%
Mitől félsz? Hogy kiderül valami..? Ha valóan ő az apa, akkor nincs veszteni valód.
2014. márc. 12. 20:00
 6/22 A kérdező kommentje:
és ha félek ?
2014. márc. 12. 20:01
 7/22 A kérdező kommentje:
nem attol félek h nem ő az apa.. hanem h megszurkálják... mert már sokszor volt és még nagyon pici..
2014. márc. 12. 20:02
 8/22 anonim ***** válasza:
32%
mitől?
2014. márc. 12. 20:03
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
nem engeded megszúrni? nem is kell.. száj nyálkahártyájából is vesznek mintát az alapján is ki lehet deríteni :) de én sem értem ha biztos vagy benne hogy ő az apa, akkor miért ne mennél bele... csak van egy kis vaj a füled mögött nekem azaz érzésem...
2014. márc. 12. 20:04
 10/22 A kérdező kommentje:
akkor jó ha nem szúrkálják, rendben ;) akkor mehet, sajnos legutóbb 10x szúrták meg.. nem találtak vénát, kis húsgombóc...de ..
2014. márc. 12. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!