Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyen komolyan létezik még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen komolyan létezik még?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Komolyan létezik még asszonytartás? Ezen most teljesen kiakadtam. Elválnak és utána még van olyan, hogy az egyik férj eltartja a másikat? Pont azért válnak el, hogy egymástól függetlenedjenek és ezek után van, hogy fizetni kell a másiknak, holott semmi közük egymáshoz?

Vagy ez már nem létező dolog?

2009. dec. 13. 17:57
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Én is nő vagyok, és tényleg nem bírnám elviselni :( Néha komolyan szégyellem, hogy nő vagyok :(
2009. dec. 13. 18:13
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Haztartasbeli? Azert hagyuk meg az kenyelmes dolog egy kicsit mint dolgozni naponta 8-12orat nevelni gyereket meg meg elatni a haztartast.Csak hogy egy ferj ha oda jut a dolog hogy el akar valni akkor se munka se semmi na akkor jon az hogy en raaldozta 20-30 evet es sirankozunk holott valaha tehetunk volna azert hogy ne igy legyen.Egy aszony.
2009. dec. 13. 18:17
 13/28 anonim ***** válasza:
74%

Na jó, akkor ha annyira könnyű a házimunka, akkor a férfi csinálhatja egyedül is, nem? Vagy az már nem tetszik kérdező?

Amúgy azzal én is egyetértek, hogy ne jusson el egy nő odáig, hogy egy férfitól függjön teljesen. És háztartásbeli sem lennék soha, de nem nézem le, aki az. Neked se kéne!!!

van egy ismerős család, ahol a férfi akarta, hogy a felesége otthon maradjon. Cserébe a feleség megcsinál mindent, viszi a gyerekeket edzésre, este ér haza és dolgozik ugyanannyit, mint a férje.

2009. dec. 13. 18:17
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy ha meg ennyire szégyelled, hogy nő vagy, akkor ásd el magad, senkinek sem fogsz hiányozni!
2009. dec. 13. 18:19
 15/28 A kérdező kommentje:
Mondtam, én nő vagyok, soha semmi bajom nem volt a házi munkával. Mindent megcsinálok, füvet is nyírok az udvaron ha arról van szó, de soha nem tudnám elvárni, hogy ezért válás esetén fizessenek. Az ismerős család megint más helyzet, mert ott közös akarat, semmi probléma nincs az ilyennel, sőt azzal sem, hogy valaki háztartásbeli, a gyerekeknek nyilván az a legjobb, eszem ágában sincs lenézni, de hogy ezért valaki a későbbiekben pénzt kapjon?? Szerintem ez abszurd.
2009. dec. 13. 18:20
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Elméleti esélye van, gyakorlati kevés. 5 éven belül indíthat pert a volt házastárs ellen tartást követelve, de nagyon meg kell tudni indokolni, hogy miért most és ha eddig nem kellett, akkor most miért szorul rá önhibáján kívül.

Ugye mikor az asszony teszi tacsra a férjét,(aki felépített egy lakást a szülei pénzéből,közös néven)csak azért,mert szült 2 gyereket és a magyar jog gyerek és asszonypárti,az teljesen rendben van,hogy a férjnek kell menni????

2009. dec. 13. 18:20
 17/28 anonim ***** válasza:
79%
Igen van sajnos!!! Engem felháborit a dolog és ha ne adj isten olyan helyzetbe kerülnék,hogy fizetnem kéne akkor azt leshetné a csaj.Szerencsére mindenre van megoldás:HÁZASSÁGI SZERZŐDÉS.
2009. dec. 13. 18:21
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaitokat, úgy látom azért a többség egyet ért, hogy ez egyáltalán nem tisztességes dolog, ettől függetlenül még a legdurvább hozzászólást is felfelé fogom pontozni.
2009. dec. 13. 18:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Azért én azt gondolom, hogy egy háztartást sem vezetni sem olyan egyszerű. Persze nem egy kétszobás panelban, ahol ketten éltek. De mondjuk egy kétszintes családi házban, kerttel, 3 gyerekkel, kutyával, esetleg esténként vacsorákkál (mármint olyannal, ahova vendégeket hívnak), főzni minden nap, esetleg többfélét, már nem olyan egyszerű, és munka mellett igen nehezen ellátható feladat.
2009. dec. 13. 18:47
 20/28 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem egyszerű dolog, sőt nem kellemes állandóan az asztalt törölni a kiömlött kávé után :) (Ez nálunk mindennapos). Azonban szerintem még mindig kényelmesebb, mint a munka. Főként, hogy azért a legtöbb nő nem porszívózik minden nap és nem töröl fel, csak ha tényleg kiömlött valami.
2009. dec. 13. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!