Most komolyan ilyen létezik? Ez már nekem nagyon sok volt!
A hétvégén végre összegyűlt egy kis plusz pénz, így hát eldöntöttem kicsit bővítem az itthoni konditermem. Célkitűzésem, egy puncimatrac ( [link] ) és két legalább 15kgos tárcsa volt. A matrac már jó ideje kell mert a földön végzett gyakorlatokért nem igen hálás a derekam. Tárcsát sikerült zsíroznom 170Ft/kgba de szőnyegért el kellett mennem máshova. Mondom a tesco van a legközelebb, így vígan el is kocsikáztam arra. Hmmm... nézem mondom, már egy jó ideje kéne egy másik kétkezes egyenes rúd (a rövidebbik) fel is kaptam egyet... nagy meglepetésemre alig volt tömege! Elsőnek nem is értettem, aztán nézem a végét van valami műanyag rajta. Kíváncsi kisfiúként le is szedtem a végét és kiderült ALIG 1MM VASTAG CSŐ MAGA A RÚD! És ez kerül 8000Ftba! Most ez komoly? Felrakom rá a tárcsáim felét az félbehajlik! Összehasonlítva az ott egykezes rudakkal kb 3kg lehetett ez is a 8-10 helyett.
Már a rudakat sem tömör anyagból csinálják? Komolyan ez sokkolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!