Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8,5 év után az eskuvo elott 4 honappal hagyott el. Hogyan szedjem ossze magam?
Figyelt kérdés
Párommal majusban lett volna 9 éve, hogy egyutt vagyunk, novemberben megkérte a kezem, juniusra idozitettuk az eskuvot, lefogaltuk a fotost, termet, zenekart, ruhát félig megvarrattam, stb amikoris egy este jottunk haza es a kocsiban csak annyit mondott, nem boldog velem, magányos mellettem, nem fog elvenni és nem tudja velem elképzelni az életét. Mondhatom, sokként ért és nagyon kiborultam, azóta szedegetem ossze magam a padlórol. Ridegen kozolte, nem akar már tolem semmit. Azota nem is beszéltunk. Tudom, hogy elobb vagy utobb fog kelleni, de képtelen vagyok most ra nézni vagy talalkozni vele, hogy ujra elmondja, nem szeret. Ha valaki volt már hasonló helyzetben, hogyan élte át a nehéz pillanatokat? Nálam a reggelek a legnehezebbek. Rendszeresen vele álmodok, hogy visszajott, holott tudom. Nemm tudom csak úgy elfelejteni. Szemétség a részérol? Lehet. Viszont boldogtalaln volt mellettem, ami elobb vagy utobb idevezetett volna...de nem lehetett volna ezt kicsit emberségesebben elintézni? Mi a véleményetek?2014. márc. 4. 07:40
11/11 anonim válasza:
Próbálj meg abba a ténybe kapaszkodni, hogy az, aki 8,5 év után jutott el egyáltalán az elköteleződésig - hacsak nem vagytok extrém fiatalok - , annak nem voltál fontos, nem voltál szerves része az életének, valószínű, hogy a kényelem és a megszokás tartotta melletted, majd rájött hogy ez nem elég (vagy külső inger érte, hogy jöhet jobb is, mint Te...). Ez a 8,5 év időpazarlás volt, de sokat tanulhatsz belőle, és őrizd meg a szép emlékeket, de kezdj új életet, fókuszálj az értékeidre, és arra, hogy lesz, aki boldogan fog veled élni, és annál a helyzetnél minden jobb, mint hogy utólag értesülhettél róla, hogy az exednek nem te voltál az igazi, csak élt melletted...Ezzel megalázott és rabolta az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!