Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnál ha párod PLÁTÓIN ugyan, de másba szerelmes? Ill egy közösségi oldal miatt?
a párom letörölt a face ismerősei közül, hogy szimpatizáljon egy tőle 1000 km-re levő másik neműnek
van egy gyerekkori lánybarátja, akivel állítom azt sem közölte, hogy megházasodott(más anyanyelvűek vagyunk, az övét én nem ismerem) de mindegy, anno volt köztük "minden ami csak lehetett" a párom elmondása szerint, de soha nem találkoznak személyesen a távolság, meg vízumproblémák, stb miatt, a lényeg, facen jóbarátok.
szóval a lány rólam érdeklődhetett, mert a párom arra hivatkozott amikor letörölt, hogy "túl szép vagy"
ebből következtettem arra, hogy ezért feltűntem a lánybarátjának, ki lehetek én az ismerősei között és féltékenykedhetett valahol, mert ugye hajt a páromra, ill ezt abból látom hogy szinte napi szinten írogatnak egymásnak a párom mosolyogva.
a lényeg a lényeg, hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!