Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnál ha párod PLÁTÓIN ugyan, de másba szerelmes? Ill egy közösségi oldal miatt?
a párom letörölt a face ismerősei közül, hogy szimpatizáljon egy tőle 1000 km-re levő másik neműnek
van egy gyerekkori lánybarátja, akivel állítom azt sem közölte, hogy megházasodott(más anyanyelvűek vagyunk, az övét én nem ismerem) de mindegy, anno volt köztük "minden ami csak lehetett" a párom elmondása szerint, de soha nem találkoznak személyesen a távolság, meg vízumproblémák, stb miatt, a lényeg, facen jóbarátok.
szóval a lány rólam érdeklődhetett, mert a párom arra hivatkozott amikor letörölt, hogy "túl szép vagy"
ebből következtettem arra, hogy ezért feltűntem a lánybarátjának, ki lehetek én az ismerősei között és féltékenykedhetett valahol, mert ugye hajt a páromra, ill ezt abból látom hogy szinte napi szinten írogatnak egymásnak a párom mosolyogva.
a lényeg a lényeg, hogy
#9 ilyesmin gondolkoztam épp.
én nem várom ki, hanem szépen csendben elosonva lelépek.
de ilyen miatt más is ezt tenné vajon?
olyan nevetségesnek tűnik az egész.
vagy vajon miből vannak máshol válások.
elődök mindenkinél vannak
nekem sem ő az első.
14-nél is pont van, meg még annyit:
Sose biztositék egy gyerek. A 3 év alatt pontosan tudnod kellett ki kicsoda, nem véletlenül lettél te terhes. Dehát hiába intik az emberek a nőket. Végig járod szépen a másik nők kálváriáját. Ha eszed van, most lépsz, ha nincs maradsz, és pár évet még elvesztegetsz, míg nem megtépázva, lelkileg toprongyosan fogsz kilépni, egy síró, szétzilált idegű gyerekkel, akit ide-oda fogsz rángatni.Egyik pasitól a másikig.
17 Ez viszont egy akkora ökörség, egy ilyen helyzetben lévő embernél, amekkora csak lehet egy buta nőtől, pedig az első válaszod elég értelmesnek tünt.
Szerinted egy ilyen szokásos zsarolással bárkinél bármit el lehet érni? Tudod mit érsz el? hogy hallgatólagosan bólógatni fog, és utána a hátad mögött éli a kis világát:D Ezzel nem számolnak az ilyen ostoba zsarolós egyedek, akik azt hiszik, hogy ha valamit ukázba adnak, az be is fog következni. Látszólagosan igen, valóságosan:soha.
Illetve kérdező: már nem tudsz lépni, mert tudja a gyereket, és az ilyen pasik tudnak a "jogaikhoz" iszonyatosan ragaszkodni. A felelősségükhöz már nem.
Már véged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!