Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnál ha párod PLÁTÓIN ugyan, de másba szerelmes? Ill egy közösségi oldal miatt?
a párom letörölt a face ismerősei közül, hogy szimpatizáljon egy tőle 1000 km-re levő másik neműnek
van egy gyerekkori lánybarátja, akivel állítom azt sem közölte, hogy megházasodott(más anyanyelvűek vagyunk, az övét én nem ismerem) de mindegy, anno volt köztük "minden ami csak lehetett" a párom elmondása szerint, de soha nem találkoznak személyesen a távolság, meg vízumproblémák, stb miatt, a lényeg, facen jóbarátok.
szóval a lány rólam érdeklődhetett, mert a párom arra hivatkozott amikor letörölt, hogy "túl szép vagy"
ebből következtettem arra, hogy ezért feltűntem a lánybarátjának, ki lehetek én az ismerősei között és féltékenykedhetett valahol, mert ugye hajt a páromra, ill ezt abból látom hogy szinte napi szinten írogatnak egymásnak a párom mosolyogva.
a lényeg a lényeg, hogy
17
Jól jegyezd meg: Ultimátumot felnőtt embernek sose adj, mert ha adsz ne csodálkozz, hogy úgy át leszel verve a hátad mögött, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mondjam azt, hogy megérdemled?
Felnőtt ember szabad akaratában egy okos ember sose avatkozik be.Soha, semmikor, még ha az érdekeiről van szó, akkor se.
Jó, hát ezt én sem gondoltam igazából komolyan (az ultimátumot), csak mint utolsó utáni lehetőség, eszembe jutott.
De a kérdező sem hülye, mint utalt rá, már készül is lelépni :)
22 Én meg csak mondom, hogy jár minden ultimátumot adó egyed.
Szabad akaratot nem véletlenül mondogatják, ugyanis ha megadod egy másik embernek, akkor nem nyúlsz bele a sorsába, ha nem adod meg, és belenyúlsz, kapsz leckét bőven, és fogsz sírni, egészen addig, míg meg nem tanulod, hogy soha, semmilyen körülményke között nem nyulunk bele más szabad akaratába.
már adtam úgymond ultimátumot, annyit mondtam, engem vegyen vissza fel ismerősnek és törölje azt a lányt, nem engem.
hát kerek perec nem-et mondott.
amúgy a babát kimondottan ő akarta, nem én akartam ezzel kapcsolatot erősíteni, vagy miket is feltételeznek itt, hanem ő akart ezzel megfogni, illetve elhittem hogy ez a valódi szerelem egy férfitől. hogy örökké akar, meg hogy kettőnknek legyen gyermeke, meg stb, ilyen férfi nincs is több, meg sorolhatnám.
de mégis ki hitt volna mást a helyemben?
mindent megtett értem, imádott, szeretett, megkért, babát akart, ...boldog voltam, eddig.
amikor feltűnt, hogy állandóan a teloján facezik -
akkor mesélt a lányról nagy megnyugtatóan, hogy csak haver, meg 1000 km-re van, stb stb
később amikor letörölt engem - azután kezdett világosodni hogy a lány miatt, szóval már nem vagyok egyáltalán nyugodt.
ezalatt az idő alatt végig a babaprojekten volt velem, sőt már meg is volt a baba, két hónapos voltam, csak még nem tudtuk, mert nem teszteltem, de már jóval korábban készültünk a gyerekvállalásra.
szerintem letagad a lánybarátja előtt, szerintem ezért is törölt le.
abból gondolom, hogy amikor mi összejöttünk anno, akkor én is kérdeztem őt egy lányról, mert a fényképei között volt egy lányról egy fénykép, és mondta, hogy az a volt bnője és egyből letörölte, habár erre én őt nem kértem.
ebből gondolom, hogy az a mostani lánybarátja meg rám kérdezhetett kije vagyok neki, és így letörölt, ahogy anno meg miattam törölte le az exét.
de emlékszem, az előző kapcsolatomban is volt ilyen, hogy volt egy csaj, aki ráhajtott az akkori páromra, bejelölte őt (akkor még iwiwen) én meg mondtam hogy ne vegye fel, hogy zárja már ki, de ő felvette és amikor fenyegettem, hogy akkor szakítok, az előző barátom azt mondta, hogy akkor szakítsál.
szóval hogy lehet fontosabb a férfiaknak a saját kapcsolatuknál egy szinte csak virtuális bnő, amit tűzön vizen át azért is tartanak maguknak, ha probléma van otthon belőle, ha nem.
nekem nagyon megrendült az az "összetartozunk" érzésem.
sőt teljesen elmúlt.
más esetben meg engem úgy leoltott egy srác a neten a bnőjére hivatkozva, hogy hajaj.
én is ezt szeretném kapni az én páromtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!