Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki így érez az apja iránt?
Figyelt kérdés
Kisbaba voltam amikor apám lelépett egy másik nővel, engem és anyát itthagyott. Nem nagyon járt hozzánk mert a nőjének anya jelenléte nem tetszett. Végül a bíróságon sem érvényesült amit akart hogy láthatáskor elvihessen. 4 hónapnyi kéthetente vasárnap 8 órát kellett volna velem tölteni s utána elvihetett volna. Így egyeztek ki. Szinte sosem látogatott. Ma 17 éves fejjel szörnyen haragszom apámra, úgy érzem nem csak anyát csalta meg a nővel, hanem engem is. A kapcsolatunk azóta sem lett jobb, nem tudtam szeretni, mert úgy gondolom ha ő tényleg szeret akkor igenis eljött volna anya jelenléte ellenére is, kibírta volna azt a 4 hónapot hogy később velem lehessen. Biztos sokan megvetnek ezért, de szeretném olyan fiatalok véleményét is hallani aki hasonló cipőben van, vagy beletudja képzelni magát a helyzetembe.2014. márc. 1. 19:51
1/7 anonim válasza:
Nekem erről mindig az az első gondolatom, hogy te szinte csak az egyik oldalt ismered, így teljesen szerintem nem ítélkezhess.
2/7 anonim válasza:
Minket is ott hagyott az apám amikor gyerek voltam. 4 éves voltam anikor elváltak, de 2 évesen hagyott ott. 14 éves koromig felém sem nézett. Azt sem tudtam hogy él vagy hal-e. Aztán harcolt értem, elment bíróságra is. Megkapta a láthatást. Én is szerettem volna megismerni, gondoltam adok neki egy esélyt. Most, 7 évvel később, rájöttem hogy nem kellett volna. Már akkor elkellett küldenem a francba. Én nem haragszok rá, sajnálom hogy így alakult, de úgy érzem több esélyt nem érdemel. Fél éve nem beszéltünk.
3/7 anonim válasza:
Teljesen jogosak az érzéseid. Megértem.
4/7 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy neki fontosabb volt az, hogy az új partnere mit gondol, mint a veled töltött idő. Én is haragudnék rá. ha beszélőviszonyban vagytok, esetleg segítene elrendezni benned ezeket az érzéseket ha megkérdeznéd, miért nem látogatott annak idején.
5/7 anonim válasza:
Anyukádtól soha nem kérdezted minek szült olyannak akire nem mert rábízni válás után?
6/7 anonim válasza:
Én nem ismerem apámat, bár már láttam egyszer az utcán mert képen láttam már Facebookon. Sosem érdekeltem, szerintem a nevem sem tudja..azt meg pláne nem,hogy hogy nézek ki.Így hát semmit nem érzek iránta,hisz egy idegen nekem.
Legalább te ismered.. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Apám eleinte nem akart engem, ő maga is bevallotta abortuszra akarta küldeni anyát, mikor megszülettem megszeretett, de anya nem tudta feldolgozni mit akart tőle az apám talán ezért is hűlt ki a kapcsolatuk s ezért keresett apám már nőt
2014. márc. 2. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!