Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől változhatott meg a férjem? Miért hidegűlt el tőlem?
Régebben sokkal aranyosabb volt,kommunikativabb,segitőkészebb.Mostanára olyan furcsa lett.Néha úgy érzem szexuálisan is kihasznál.Persze kérdeztem már tőle vagy ezerszer,hogy mi a baja,a válasza,semmi-de tudom,hogy minden semmi mögött van valami.
Nem tudtam eddig rájönni,mi lehet....lehet,hogy megúnt,vagy másvalaki jött a képbe,nem tudom..
Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy van valakije :) szerintem csak történt vele valami, munkahelyén, vagy bármi, ami miatt nagyon aggódik, csak nem akar róla beszélni. Kihúzni belőle nem szabad. hagyd békén. Ne faggasd. Előbb utóbb úgyis elmondja. Ez nem jelenti azt hogy ne figyelj, mert ha éles a szemed, rá fogsz jönni, mert mindenre rá lehet jönni.
Addig azt ajánlom, hogy legyél vele megértő és kedves, és ne vegyél tudomást arról, hogy magába van fordulva.
Ha nagyon nyugtalanít, mert mégis azt hiszed hogy félre kavar, ezt megkérdezheted egyenesen. Hogy látod hogy valami nyomasztja, és "van valakid?" erre azt mondja hogy nem. Ezt fogadd el, és nyugtasd meg, hogy nem akarod faggatni, de majd mondja meg ha tudja.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!