Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel maradnátok válás után? Hagynátok hogy anyátok "utcára" kerüljön?
Figyelt kérdés
Leírom röviden a helyzetet: volt régen egy férfi és egy nő. A férfinek volt vállalkozása, apja után, háza stb. Oda költöztek be házasság után, szóval nem közös vagyon. Van két lányuk, 14 és 15 évesek. Az apjukkal szeretnének igazábólmaradni. De megtudták a nagynénjüktől, hogy ha az anyjukkal maradnának akkor az apjuk venne egy.lakást és nekik, mármint az anyának és a lányainak, hogy ott éljenek. Ha az apjukkal maradnak akkor az anyának csak fizet valamennyit, de abból nem telik lakásra, és haza kell költöznie szüleihez, de az apja alkoholista. Nem durva amúgy csak szeret olyankor kötekedni. Mit csinálnátok? Szemétség lenne az apával maradni?2014. febr. 17. 15:17
11/15 anonim válasza:
Szerintem a szemétség 2 gyerekre ekkora terhet tenni.
Miért akarnak apával maradni? Anyával mi a gond amúgy?
12/15 idrzsupos válasza:
Anya és apa válogatja, hogy kivel maradnék gyerekként. Aki igazán anyám, vagy apám volt, akivel gyereknek, fontosnak és szeretettnek érezhettem magam, az lenne a választásom, vele szeretnék lenni. Hogy utána ki hol,lakik? NE a gyereknek kelljen már ilyenről nyilatkoznia! Őt életrehívta 2 ember, és most szétesik az egész gyerekkora. Legyen a szülők gondja, hogy ki hová megy lakni! Aki csak azért akarna engem megtartani, mert jár velem a lakás is....az lakjon ott, ahol előttem lakott!
13/15 anonim válasza:
Utcára tennétek édesanyátokat?! Nem, nem fogja tudni fizetni az albérletet és megélhetést,(lehet gyerektartást is) hacsak nem keres jól, de Magyarországon ált a nő beáldozza a családért a karriert, és ezzel a normális fizetést is, bízva az apában. Én mindenképpen anyátokkal maradnék, és ha problémák lennének, még mindig lehet változtatni. De anyámat kihajítani? Ennyi erővel mérgezd meg, minek már, csak mindenkit zavar...
14/15 anonim válasza:
Én a helyedben maradnék apámmal. Semmi biztosíték sincs arra, hogy valóban megveszi azt a házat és úgy ahogy gondoljátok. Váláskor el tudnak dúrvulni a dolgok.
15/15 anonim válasza:
még az hagyján,h utcára kerülne az anya,de miből fizetne gyerektartást?
a másik,ha az anyjukkal jó volt a kapcsolat,akkor valószínű beteggé lesz,ha nem vele maradnak a lányok.
ha igazi anya,akkor belerokkan,ha van hol laknia is.
azért apával maradni,mert tele van pénzzel?
kevés apa ér fel egy igazi anyával.a mai gyerekek csak a pénzt nézik szem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!