Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok még új életet kezdeni?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, nemrég váltam el és úgy érzem, most kicsit ez sok volt nekem és nem vagyok benne biztos, hogy lesz még erőm újrakezdeni..túl öregnek érzem magam. 20 évesen ismertem meg az exférjemet, nagyon beleestem és 21 évesen hozzá is mentem, mert olyan biztos pontnak tűnt az életemben. Tipikusan olyan pasi, aki mellett az ember biztonságban érzi magát, mert megvan az érzelmi és anyagi biztonság is. Megbeszéltük, hogy egy ideig biztos nem fogunk gyereket vállalni, mert én olyan lány vagyok, akinek 29-30 éves koráig biztos nem a gyerekvállalás a legfőbb vágya. Éltünk szép házasságban, vettünk egy 140 nm-es lakást a belváros szívében, jártunk fogadásokra, üzleti vacsorákra, támogattuk egymás döntéseit stb. A szüleim mindig is ilyen férjet szántak nekem. Egy idő után azonban elgondolkodtam azon, hogy ennyi idősen én tényleg azt akarom-e, hogy a férjem karrierjét egyengessük, miközben az enyém elhanyatlik. Idén végeztem az egyetemen szabad bölcsészként, közben átvettem az anyám kis antikvitását. Rájöttem, hogy nekem nem egy olyan férj kell, aki az üzleti megbeszéléseitől elhalmozva, beszürkülve nem veszi észre az élet színességét. Megbeszéltük, hogy külön folytatjuk, a lakást még nem sikerült eladnunk, de addig én visszaköltöztem a saját lakásomba, ő pedig a szüleihez. Mindig is sokkal szabadabb, izgalmasabb életre vágytam, de most túl sok időt elpazaroltam. Persze, van aki ennyi idősen még nem tervez komoly dolgokat, nem is azzal van a probléma, hogy 23 éves vagyok, hanem azzal, hogy kicsit életunttá váltam. Lehet, hogy hülyeség, de teljesen úgy érzem, már ennyi idősen és ilyen múlttal nincs kedvem, sem erőm új életet kezdeni. Szeretek független lenni, de elbizonytalanodtam és kétségeim vannak afelől, hogy képes leszek még egy kis színt belevinni az életembe, hisz annyira gyorsan telik az idő. Kapcsolatra nem vágyom, csak egy kis szabadságra és izgalmakra az élet más területein. Lehet még olyan életem, amilyet elképzeltem magamnak vagy ennyi idősen már javában kezdenem kellett volna valamit az életemmel? Volt már valaki hasonló helyzetben?2009. dec. 9. 12:19
21/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem.
2009. dec. 12. 20:26
22/23 anonim válasza:
Edeske, szerintem is az agyadra ment a jolet! Nem hiszem el, hogy tenyleg leteznek ilyen p..csak a valo eletben is, es nemcsak a szappanoperakban! Hat, megnyugtatlak, ettol csak rosszabb var az eletben!
23/23 A kérdező kommentje:
A jó édes anyukádat p*csázd le, te tanulatlan barom. Én meg nem tudom elhinni, hogy vannak ilyen rosszindulatú emberek. Mit tudsz te az én életemről? Ismerjük tán egymást? Emberek vagyunk, mindenkinek más az értékrendje, mindenkinek más a problémája. Örülök, hogy ilyen intoleráns idiótákkal van tele az ország.
2009. dec. 14. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!