Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok még új életet kezdeni?
Szerintem a kérdésedre te magad is tudod a választ:
Igen,hogyne tudnál? Más 40 évesen 2 gyerekkel a háta mögött és nem éppen jó anyagi helyzettel kezd új életet.
Te fiatal vagy,nincs rossz anyagi háttered szóval mi itt a gond? Nem értem. A leírtak alapján én most nem egy depresszios nőre gondolok,hanem egy független bátor nőre,mondjuk ezt szerintem te is így látod.Aki maga alatt van az nem dicsekszik,sok boldogságot fel a fejjel.
18/L
milyen múlttal?! egy egész jó házasságban éltél egész jó életet, csak meguntad nem vert a férjed, nem voltak anyagi gondok, partikra jártál, van munkád...ugyanmár. ha jól értem,reménytelen szerelemben sem szevedsz már, hiszen te szakítottál.
fejezd be a siránkozást. egy elhamarkodott házasságot kötöttél, túl fiatalon, gyerekként. így jártál.
majd lesz másik párod, ha már elég érett vagy egy normáis kapcslatra.
bocsánat, de ez nekem a "jó dolgában azt se tudja mit csináljon" kategória.
"Tipikusan olyan pasi, aki mellett az ember biztonságban érzi magát, mert megvan az érzelmi és anyagi biztonság is"
már ne haragudj, de ez után nagyon úgy jött le, hogy nem "Vettünk" egy lakást, hanem "vett" egy lakást. Meg kb az egész úgy jött le, mintha csak kellett volna valaki, aki támogat az egyetem alatt... szegény hapi mit érezhet most :S
Kedves Kérdező!
Itt sok ember lehet tipizálni, fennakadnak az anyagiakon, de a pénz nem boldogít. Tudom. Én 26 évesen váltam el, bezárva érzetem magam. Nem volt egészséges önkritikám, semminek sem örültem. Szerettem volna megtalálni magam, hogy ki vagyok én, mit akarok én.
Nagyon is átérzem amit most érzel, nekem az elmúlt napokban ismét ilyen érzésem van. Tudod hogy oldom meg? Megyek egy nagyot sétálni, veszek mély levegőket, figyelem magam. Jó lenne veled gondolatokat cserélni, segíteni egymást.
A könyvek nekem is segítenek, olvass bátran!
Ha tudok segítek, mert közben Te is, kedves Kérdező segítesz nekem. Szép napot kívánok Neked! ;)
Kedves kérdező!
Ha jól értelmeztem, nem igazán tudsz mit kezdeni magaddal. Férjhez mész, aztán rájössz, h unatkozol a pasid mellett, nem elég "színes". Ezért elváltok. Most magad vagy és ahelyett h a pasitól meg nem kapott "színekkel " foglalkoznál és járnád a magad útját, inkább szenvedsz.
Akkor miért is váltál el?
De ha már független vagy, akkor hajrá! Valósítsd meg, amit eddig nem tudtál!!!
JA, hogy magad sem tudod h mit akarsz?
Az gáz. Főleg, h ezért váltál el 23 évesen ...
Miért váltál el? Mit szólt hozzá a párod? Baromi nagy pofára esés lehetett neki.
Nem értem, magyarázd el , kérlek! Én is 20 évesen mentem férjhez, örültem, mint majom a farkának, hogy ilyen korán megtehettem! Ma is együtt vagyunk, és eszünk ágában sincs elválni, pedig hozott pár kemény dolgot már az élet. Vagy pont ezért? 35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!