Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálják az anyukámmal? Nem tudok mit kezdeni a helyzettel.18/L
Nehéz helyzet,nem irigyellek. Úgy tűnik, mintha megfordultak volna a szerepek, Te lennél a felnőtt, anyukád pedig a gyerek.
Van egy nagyon jó könyv, nem tudom ki írta, de a címe az, hogy "Mérgező szülők". Szerintem nagyon jó leírja, hogyan kell, hogyan érdemes kezelni ezeket a helyzeteket.
Félek hogy nem lesz elég tartalmas a válaszom, vagy esetleg még fájni is fog, viszont eszem ágában se áll ezt tenni veled. Én a (hozzád mérten) picurka bajaimat úgy oldom meg hogy, annyit mondok magamnak: SEMMI SE TÖRTÉNIK HIÁBA.
az emberek a hibáikból tudnak tanulni ha akarnak. Ez sztm nem a te felelősséged, hogy mi van anyuddal. (én se tudok mit tenni amikor butaságot tesz az enyém.) Az én életem megy tovább és amiben tudok segítek nekik de nem engedem hogy fel őröljön a problémájuk :$;)
remélem segítettem.
Sajnos az ember követ el hibákat, és itt anyukádra gondolok..
Nehéz helyzetben vagy, és szerintem fiatal korod ellenére nagyon éretten viselkedtél, mikor a válás zajlott. Anyukádnak túl kell lépnie a dolgon, nem szép, amit csinált (megcsalta a házastársát) de mindez azt mutatja, hogy a kapcsolatnak már jóval azelőtt vége volt, mint ahogy a válás gondolata felmerült volna. Szerintem semmiképpen sem kellene újra egy fedél alatt élnie apáddal. Inkább új életet kellene kezdenie, megállni a saját lábán.. Ebben segíthetsz neki, ha van elég energiád.
azta mindenit!
nagyon ismerős helyzet, csak nekem apucikám csinálta ezt. bár sokkal könnyebben rendeződtek a dolgok.
először apádnak kell elfogadnia hogy köztük mindennek vége, ne rágja ezen magát. ez nem egyik napról a másikra megy. hónapok, vagy évek is eltelhetnek, egyéntől függően.
neked meg kellene bocsájtani anyukádnak, még ha nem is érdemli meg. a saját érdekedben. neki is könnyebb lenne és neked is. anyukádnak meg kell egy férfi maga mellé aki lelkileg támogatja.
nagyon dióhéjban beszélek, de nem sokat tudok az érintettekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!