Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik elváltak hosszú idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elváltak hosszú idő után, ezt érezték?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag egy idegen embert látok. Teljesen más dolgok fontosak neki, mint nekünk. Úgy érzem, ha nekem kell naponta megmondanom, hogy mi kellene, hogy családapaként az első legyen, akkor nincs semmi értelme az egésznek. Egyszóval, tévedtem, de nagyot. Én valaki mást ismertem meg.
2014. febr. 9. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
?
2014. febr. 9. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Csalódtál, ok. Nem családapaként ismerted meg a férjed, szóval egyértelmű, hogy más volt anno. Ha te mondod meg, hogy mit kell éreznie, az egyrészt óriási elvárás, másrészt a saját akaratod érvényesítése. Az emberek szeretik a szabadságot egy kapcsolaton/családon belül is. Bocsi, valószínűleg nem vagy jól, és nem is oktatni szeretnélek, csak kicsit kívülről szemlélődni.
2014. febr. 9. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is azt látom, hogy teljesen más irányba fejlődtünk az évek során. Már nem az az ember, akibe annak idején beleszerettem.
2014. febr. 10. 00:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez csak kiragadott példa volt, a lényeget a 3. válaszoló fogalmazta meg. Szabadsága egyébként óriási, semmiben sincs korlátozva, ezt maximálisan ki is használja, vissza is él vele sajnos. Épp ezért gondolom úgy, hogy "cserébe" illene valamit adni is. De az a baj, hogy akinek ezek a dolgok nem kézenfekfők, más az értékrendje, azt nem lehet erre megtanítani felnőttként szerintem. Őszintén szólva belefáradtam, igen.
2014. febr. 10. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Van a lila köd, ami aztán lehull...
2014. febr. 10. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem ,nem ezt érzem . Nem foglalkozom vele, nem érdekel, csak a gyerektartás érkezzen időben, aztán tőlem csinál amit akar, lehetőleg minél messzebb.Hogy apaként viselkedik-e, van-e nője, benőtt-e a fej lágya, az nem rám tartozik. Ez 3 év távlat.
2014. febr. 10. 20:49
 7/7 anonim válasza:
Leírnád h. konkrétan miben nyilvánul meg az , hogy nem viselkedik apaként?
2014. febr. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!