Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Váló félben vagyok, a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Entoni89 kérdése:

Váló félben vagyok, a volt feleségem a felperes és a kereset levélben többszörösen rólam valótlan tényeket tárt a bíróság elé. Mit tehetek ez ellen, van rá külön peres út amivel felléphetek ellene?

Figyelt kérdés
Mint pl. : az állította, nem fizetek és nem járulok hozzá a gyerektartáshoz, holott ezt számlával igazolni tudok hogy ez nem igaz, a másik fő, hogy azt állította nem keresem a gyerekem, holott láthatási ügyben felkerestem a gyámhatóságot, mivel zűrös a családja és minden láthatáson balhé volt. Fel léphetek külön bírósági ügyben a hamis állításai ellen? Mit tehetek ilyenkor, hiszen úgymond lejáratni akar, hiszen az utalt összegnél így is többet kapott, de ő nem ezt állította a keresetlevélben, sőt nem véletlen kerestem fel a gyámhatóságot, a gyerekem nyugodt láthatása végett, de ő meg azt állítja nem is keresem. Létezik erre valami jogi lépés amit léphetek? Én arra gondoltam ez minősülhet rágalmazásnak vagy becsületsértésnek. Így lehet?
2014. febr. 6. 17:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez tipikus dolog. Sajnos perben nem lehet rágalmazni és ezzel sokan visszaélnek. Elvileg a bírók tehetnének ellene, de szarnak rá. Én is vittem egy halom dokumentumot hogy hazudik az exnejem, de nem érdekelte a bírókat.

Pl. azt állította, hogy kikapcsoltattam a gázt, mire bevittem a gázművektől az igazolást, hogy folyamatos volt a gázszolgáltatás, de a bíró szó nélkül hagyta, hogy hazudjon tovább. Minden aljas dolgot összehordott rólam, és a bíró még csak azt se mondta, hogy ejnyje-bejnye.

Sajnos magyarországon jogszolgáltatás van, nem pedig igazságszolgáltatás.

2014. febr. 7. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:
29%

A pedofiliával való megvádolás tényleg nem kamu. Nagyon sok nő próbálkozik be vele ugyanis garantált a siker, és nincs kockázat. Egy bosszúálló nőnél nem gond, hogy összehazudik valamit az apára, amiért biztosan lecsukják ártatlanul. Elég ha csak annyit mond a rendőrségen, hogy a gyerek azt mondta, hogy apa levetkőztetett, simogatott, meg mutogatta nekem a micsodáját. Ő máris tiszta, hiszen nem ő mondta, a gyerek meg persze már nem emlékszik semmire. Az apát minden kérdés nélkül elviszik, a nő meg röhög rajta. És még ha be is bizonyosodik, hogy az egész csak hazugság, soha nem mosod le magadról, a rendőrségen nyoma lesz, sosem lehetsz tiszta ember, már ha túléled.

A gond az, hogy a hamis vádat nem büntetik ugyanúgy, mint azt a bűncselekményt, amivel megvádolnak, és egy ilyet meg sehogy sem. Egy nőnek mindent elhisznek, egy férfinek meg semmit.

Nézd meg a "vadászat" című filmet. (Valami észak-európai országból való, most jelölték oszkárra), erről szól.

2014. febr. 7. 12:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudod addig beperelni becsületsértésért, amíg ez a per zajlik. Higgadtan csatolgasd az ellenbizonyítékokat. Kitartás, ez türelemjáték.
2014. febr. 10. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!