Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jelenik meg felperes?
Tartásdíj másodfokra került. Én az alperes vagyok, engem köteleztek első fokon 2 gyermekem után havi 2 X 70 ezer ft megfizetésére. Fellebbeztem mivel az állásom sajnos megszűnt. Én a tartásdíj csökkentést kértem.
Volt feleségem azóta "fenyeget", hogy nem fog megjelenni a tárgyaláson, így húzódik az ügy majd, és egészen addig amíg nem lesz másodfokú ítélet, addig az első fok van érvényben így továbbra is a magas összeget kell fizetnem.
Ez lehetséges, hogy ha a felperes nem jelenik meg a másodfokú tárgyaláson akkor elnapolják azt? Ismerve a bíróságok tempóját, jó ha negyed év múlva kitűznek egy újabb időpontot. És ha akkor sem jelenik meg felperes?
ha az alperes vagy a felperes nem jelenik meg attól a tárgyalást lefolytatják ez rajta is van az idézésen is sztem....1ébként ha magasabb összeget is kell fizetni és így húzná az időt akkor te is indíthatnál 1 polgári peres eljárást utána ellene és kérnéd a pénzedet de kamatostól..
ne haragudj nem értem miért nem lehet normálisan elválni..ilyenkor a nők azt hiszik h minden az övék meg kapnak 1 rahedli pénzt
a gyerektartás sem az övé a gyerekre kéne fordítani.
Ettől még ítéletet hoznak, no para.
Basszus, két minimálbért kap. Sok családban ennyiből élnek öten, hatan. Büdös neki a munka? Már értem miért váltál el tőle.
Gondolom jól kerestél, rögtön szerelems lett beléd, most meg lehúz lóvéval. Alja nőnek tűnik. Jó az okfejtésem?
köszönöm a kritikát, de hidd el nem én vagyok az aki akadályokat gördít a válás elé. Én csak próbálnám az amúgy is irreálisan magas tartásdíjat csökkenteni, nem akármilyen indokkal, hanem mert munkanélküli lettem.
Ezzel nem ért egyet volt feleségem, és akár még arra is képes lenne, hogy húzza az időt, hisz minden bizonnyal érzi, hogy valamennyivel de csökkenteni fogják másodfokon.
El nem tudom képzelni, mire jó az ilyen.. Akik valaha szerették egymást, és képtelen békében 'elválni', de azért igyekszik lehetetlenné tenni a másik életét. Anyuka munkanélküli? Vagy miért kell az ilyen, irreálisan magas gyerektartás?
Attól még lesz ítélet, tévesen hiszi azt, hogy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!