Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Adnátok tanácsot? Mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok tanácsot? Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
2013 novemberében különköltöztem páromtól. Egy közös 4 éves kisfiúnk van. A ház amiben éltünk fele-fele tulajdon hitellel terhelve. Amióta eljöttem az én hitel részemet fizetem, gyermektartást még nem kaptam, a házba aminek fele az enyém a lábam ne tegyem be... Rosszul gondolom hogy ez azért nem így működik? Hisz felével én rendelkezem,de én csak perkáljak ő éli életét benne mint hal a vízben,bulikat rendez a tudtom nélkül különböző nőket hord oda, alkoholizál, füvezik stb... A bíróságra benyújtottam egy kérelmet a gyermek elhelyezésről amit magamnak szeretnék meg ítéltetni. Aggódom viszont hogy amikor a kisfiam nála lesz nem lesz rá jó hatással,tudtomra jutott hogy múlt vasárnap is az egyik drogos haverjához vitte magával és én ezt nem szeretném. Kérhetem én a bíróságot hogy az apa számoljon be arról hogy hová viszi a gyereket és ha én nem látom jónak akkor megakadályozhatom? Tanácstalan vagyok :-(

2014. febr. 4. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, én is váltam, viszont azon nem a te dolgod aggódni, hogy amikor nála van, felelősséggel legyen iránta. Az az ő dolga. A tied, amikor nálad van, a te felelősséged. Ha igy folytatod, belebolondulsz.
2014. febr. 4. 14:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha tudod bizonyítani,hogy rossz kezekben van nála a fiad,akkor bizonyítsd a bíróságon,de csak bemondásra nem fogják kötelezni,hogy csak az engedélyeddel mehet ide-oda a gyerekkel a saját láthatási idejében.Természetesen amíg az országban marad.A fél ház a tiéd,mivel elköltöztél kérhetsz a feléért használati díjat vagy elkezdhetsz egyezkedni az eladásról és a pénz elfelezéséről esetleg megkérdeted,hogy vásárolja meg a részed.A nőket,bulizást nem korlátozhatod,mert a ház fele elméletben a tiéd,de nincs csík felrajzolva,hogy innentől ideáig nem léphet át rajta senki.A magánügye,hogy a saját (fél)otthonában mit csinál.
2014. febr. 4. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudj meg, ez lehet hogy neked nem fog tetszeni. Nem jól értelmezed az apai szeretetet. Azt iro, szeretik egymást a kisfiúval.

Az az apa, aki nem fizet gyermektartást, szerinted szereti ?

Aki azt mondja, lábad be ne tegyed abba közös házba, aminek a fele részletét fizeted szereti ?

Aki képes drogos kábitószeres társaságba vinni a gyermeket szereti ?

Ne haragudj, nekem van egy olyan érzésem, hogy neked jobban fáj, hogy a férjed már nőzik, és megtalálta a helyét a világban. társaságában. Ez inkább tűnik szerelmi bánatnak, aki nem tudta még feldolgozni hogy külön mentetek.

De hogy a gyermekét szerető, felelősen gondolkodó személyről lenne szó írásodból kétlem.

2014. febr. 5. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért itt kérsz tanácsot, miért nem valamelyik jogi tanácsadónál ? akár család segítőben is, ott ingyenesen.
2014. febr. 5. 19:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti válaszoló! Félreérted (igaz én sem írtam róla) de nekem nincs szerelmi bánatom,mivel azért költöztem el mert kiábrándultam belőle a sok hazugság és nem törődömség miatt. Nekem van egy párom akivel nagyon jól megvagyunk együtt is élünk, a fiammal imádják egymást. Úgyhogy az úgymond "kötözködés" nem azért van mert nekem szerelmi bánatom van :-) Isten ments!! :-)
2014. febr. 17. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!