Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek tovább? Összezavarodtam.
"Tény h nem terveztük....Amikor megszületett akkor kezdett eljárogatni a haverokhoz"
Csak kibújt a szög a zsákból.
Akarata ellenére "apává tetted", és nem sikerült megfognod a gyerekkel.
Más nő is járt már így...
NEM fogom védeni a nőket!
"Én küzdök, dolgozok, nevelem a lányom, Ő meg...mérges vagyok...Ő ilyen könnyen tovább lépett, Én meg majd belehaltam..."
-A házasságotokért kellett volna küzdened,hogy együtt maradhassatok,és kellőképpen tudj hatni a férjedre !
Egyátalán nem sajnálom a nőket emiatt. Nagyon sok ismerősöm járt így,majd különválás után mindenféle pitiáner és fölnagyított indokokra hivatkozva hagyják ott a nők párjaikat.A népességi statisztika is azt mutatja,hogy a kapcsolatok jelentős többségét a nők szakítják meg ilyen/olyan indokokra hivatkozva. Ennyi hülye férfi a mesében sincs,mint amennyit ti kitaláltok. Tulajdonképpen magatoknak keresitek a bajt,utána pedig hosszasan nyavalyogtok.
Olvasd vissza,amit írtál! Te magad írtad le,hogy a férjed is reménykedik még a folytatásban. Akkor hassál rá kellőképpen,és folytassátok ba.szameg.
Nem vele kéne már foglalkozni - éretlen, hát éretlen.
Nem értek pár dolgot, miért negatívum, hogy "visszament focizni", - meg úgy tűnik, világéletében ilyen volt...
de ez már mindegy.
Nem fog küzdeni érted.
Indítsd el a válási folyamatot, legalább a gyerek egzisztenciája alakuljon valahogy.
A láthatást szintén a válás szabályozza, arra azért ne számíts, hogy az új nője (női) ne kerülnének bele a gyerek életébe.
Szerintem NEM lepontozni kellene a válaszaimat. Ez is csak a nők egoista öntörvényű megnyilvánulásait bizonyítja.
Mi az nem tetszik az igazság? A számadatok azok számadatok, és nem hangulatingadozás kérdése.Ugye?
A mai nők túlságosan függetlenné akarnak válni a férfiaktól,pedig a házasság/párkapcsolat arról szól,hogy jóban-rosszban együtt,amíg a halál el nem választ.Csak ti a rossz részét állandóan el akarjátok felejteni. . .
"Csak ti a rossz részét állandóan el akarjátok felejteni. . ."
Aha, gondolom, te meg arra gyúrsz, hogy a rossz minden nap meglegyen a párodnak. Gratula.
Mellesleg a jóban-rosszban az két egyenrangú ember közössége, és nem egy- vagy kétoldalú függés. A függés kizárja a szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!