Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lépjek tovább? Összezavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek tovább? Összezavarodtam.

Figyelt kérdés
A férjemtől októberben jöttünk el a kislányommal, mert már nem lehetett vele együtt élni. Állandóan haverozott, minden hétvégén ivott, igénytelen volt. Egyik tivornyája után összepakoltunk és eljöttünk. Én küzdök az életemmel, albérlet, gyereknevelés, kicsit elesettnek és magányosnak érzem Magam. Ő meg kivirult, bulizik, visszament focizni.Összejött egy lánnyal, akit be kart mutatni a lányunknak. Gonosznak érzem Magam , de nem engedtem. Alig 3 éves lány, még fel sem fogta mi történik körülötte. Féltékeny vagyok, amiért Ő már boldog, éli a világát, összeszedte Magát. Kicsit jobban esett volna, ha küzd értünk, és úgy szedi össze magát. De Ő nem is akart küzdeni ezért a családért, pedig ha újra az a rendes , kedves pasi lenne akit megismertem, lehet újra is kezdeném Vele. De most Ő éli a világát és ez kicsit idegesít. Más is érezte ezt válás után? Én küzdök, dolgozok, nevelem a lányom, Ő meg...mérges vagyok...Ő ilyen könnyen tovább lépett, Én meg majd belehaltam...Másoknál, hogy megy/ment ez?

2014. jan. 29. 15:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

"Tény h nem terveztük....Amikor megszületett akkor kezdett eljárogatni a haverokhoz"

Csak kibújt a szög a zsákból.

Akarata ellenére "apává tetted", és nem sikerült megfognod a gyerekkel.

Más nő is járt már így...

2014. jan. 29. 21:43
 12/17 anonim ***** válasza:
3%

NEM fogom védeni a nőket!

"Én küzdök, dolgozok, nevelem a lányom, Ő meg...mérges vagyok...Ő ilyen könnyen tovább lépett, Én meg majd belehaltam..."

-A házasságotokért kellett volna küzdened,hogy együtt maradhassatok,és kellőképpen tudj hatni a férjedre !

Egyátalán nem sajnálom a nőket emiatt. Nagyon sok ismerősöm járt így,majd különválás után mindenféle pitiáner és fölnagyított indokokra hivatkozva hagyják ott a nők párjaikat.A népességi statisztika is azt mutatja,hogy a kapcsolatok jelentős többségét a nők szakítják meg ilyen/olyan indokokra hivatkozva. Ennyi hülye férfi a mesében sincs,mint amennyit ti kitaláltok. Tulajdonképpen magatoknak keresitek a bajt,utána pedig hosszasan nyavalyogtok.

Olvasd vissza,amit írtál! Te magad írtad le,hogy a férjed is reménykedik még a folytatásban. Akkor hassál rá kellőképpen,és folytassátok ba.szameg.

2014. jan. 30. 08:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, részben rátapintottál a lényegre, tényleg hülye lenne a férfiak többsége válást kezdeményezni, amíg mosnak, főznek takarítanak rájuk, és nem kell azon aggódni, lesz-e nő estére (ha érted, mire célzok). Ez így nagyon kényelmes, főleg, ha semmit nem kell adni cserébe, és max. a távirányítót meg a söröskorsót kell emelgetni. Ez akkor is érvényes, ha a nő otthon van gyereket nevelni, a férfi meg dolgozik, ugyanis otthon egyedül egy kisgyerekkel legalább olyan kemény, mint 8 óra a munkahelyen. Ha nem hiszed, talán próbáld ki, aztán beszélgetünk.
2014. jan. 30. 10:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem vele kéne már foglalkozni - éretlen, hát éretlen.

Nem értek pár dolgot, miért negatívum, hogy "visszament focizni", - meg úgy tűnik, világéletében ilyen volt...

de ez már mindegy.

Nem fog küzdeni érted.

Indítsd el a válási folyamatot, legalább a gyerek egzisztenciája alakuljon valahogy.

A láthatást szintén a válás szabályozza, arra azért ne számíts, hogy az új nője (női) ne kerülnének bele a gyerek életébe.

2014. jan. 30. 22:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem NEM lepontozni kellene a válaszaimat. Ez is csak a nők egoista öntörvényű megnyilvánulásait bizonyítja.

Mi az nem tetszik az igazság? A számadatok azok számadatok, és nem hangulatingadozás kérdése.Ugye?

A mai nők túlságosan függetlenné akarnak válni a férfiaktól,pedig a házasság/párkapcsolat arról szól,hogy jóban-rosszban együtt,amíg a halál el nem választ.Csak ti a rossz részét állandóan el akarjátok felejteni. . .

2014. febr. 1. 09:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem a válaszod pontoztam le, hanem a stílust amiben leírtad. Mindenkinek van véleménye, és elő lehet adni ezt normálisan is. Sok dologban igazad lehet, de sok dologban viszont nem. Nem kell vagdalkozni és lenézni a nőket, mert Te most pont ezt teszed. Mindent a nőkre hárítasz. Nem mondom, biztos Én is hibás vagyok, hogy ide jutottunk, amikor megszületett a kisbabánk az első este kellett volna fenékbe billentenem férjem, amikor részegen jött haza, és közölte, minek legyen itthon , Nekem vannak melleim. Az évek folyamán próbáltam Rá hatni, szépen, csúnyán...kértem menjen vissza focizni, jobb az mint az ivás, meg a kocsma haverok. Ezért bánt, hogy most olyan mint amikor megismertem. Nem a nőket szapulni, és főleg nem ilyen stílusban. A lepontozást ezért kaptad.Vélemény lehet nyilvánítani szépen is.
2014. febr. 2. 11:37
 17/17 anonim ***** válasza:

"Csak ti a rossz részét állandóan el akarjátok felejteni. . ."

Aha, gondolom, te meg arra gyúrsz, hogy a rossz minden nap meglegyen a párodnak. Gratula.

Mellesleg a jóban-rosszban az két egyenrangú ember közössége, és nem egy- vagy kétoldalú függés. A függés kizárja a szeretetet.

2014. febr. 3. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!