Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jogai vannak az új pasinak?
elváltunk mivel összejöttem egy másik nővel, de én csak 2 hetente kapok egy hétvégét, míg közben az anyuka is összejött egy másik férfival akit nagyon szeret a gyerek és mindennap látja, míg az én barátnőm még nem is találkozott a gyerekkel mivel láthatás van csak és az is az anyuka házában.
Tehetek az ellen valamit hogy az új fickónak ne legyen joga a gyerekhez? Bíróság valami?
Na várj, akkor összefoglalom, hogy jól értem-e.
Volt egy nő, akinek a párja rásózta a védekezés felelősségét (szedje csak a hormonos tablettát a nő). Azzal nem számolt, hogy a szexnek van egy olyan mellékhatása, hogy kispurdé lehet belőle. Ha besikerült, kapartassa ki a nő, de ha megszüli, akkor csá, húzzon a fenébe a kölkével.
Aztán együtt maradnak mégis, meglesz a gyerek, de a nő nem ugrál boldogan körbe egy olyan pacákot, aki egy nagyon nehéz helyzetben (amiben 50-50%-ban felelősek amúgy) magára hagyta és támogatás helyett "gyerek vagy én" felkiáltással zsarolta. Szóval nem tud megbízni a férfiben, esetleg ki is ábrándult belőle, emellett fáradt a gyerek ellátása miatt, így nem is igyekszik, hogy a férfi kedvére tegyen.
Az közben rájön, hogy a gyerek cuki, de jár hozzá a csomagban egy morc anyuka. De szerinte neki joga van a friss, pihent p..uncihoz, ezért ahelyett, hogy a gyereke anyjának segítene és igyekezne visszaszerezni a bizalmát, lelép egy másik csajjal.
Majd ki van akadva, hogy az ex nem összeszorított lábakkal és lehajtott fejjel jár, hanem van ám olyan aki megbecsüli és akinek kell, ráadásul a gyerek is csípi. Erre neki áll féltékenykedni, hogy az a gyerek, akit ő pár hetesen kicuppantott volna az anyjából, hogy menjen a kukába, annak ne legyen egy rendes nevelőapja, ha már a vérszerinti olyan amilyen...
Értem.
Kedves Utolsó!
Teljesen úgy állítasz be mintha én lennék a rossz, de nem! Szerintem más emberek is vannak akik védekeznek nem akarnak gyereket s olyankor elvetetik. Van lehetőség ha nem akarja elvetetni a nő akkor vállalja egyedül. Benne volt a pakliba hogy megszeretem a gyereket igen. S az hogy az anya nem ért rám megint benne volt, de mikor leléptem akkor nem sírt volna utánam, nem alázkodott volna meg, ha úgy lenne mint ahogy te is írtad hogy nem szeret, meg időközben kiszeretett
"Szerintem más emberek is vannak akik védekeznek nem akarnak gyereket s olyankor elvetetik."
Nem egy zavaró anyajegy eltávolításáról van szó. Testileg és lelkileg is megvisel ez egy nőt, még akkor is, ha amúgy nem ellenzi az abortuszt, csak egy szükséges rossznak találja.
A védekezés meg két ember dolga, az élvezetből is kivette a részét a férfi, a felelősségből is vegye ki, vagy masztizzon egyedül otthon, a keze garantáltan nem lesz terhes.
Elég undorító és önző hozzáállás sok férfitől, hogy a fogamzásgátlás felelősségét teljesen rátolják a nőre (hallottam olyan véleményt is, hogy akkor húz gumit, ha a nők is zuhanysapkában mosnak hajat), de ha besikerül a gyerek, akkor szaladjon kapartatni vagy oldja meg egyedül.
" Van lehetőség ha nem akarja elvetetni a nő akkor vállalja egyedül."
Szexelj egyedül, vagy vegyél gumibabát. Ha pedig olyan felnőtt vagy, hogy nemi életet élj, akkor ha nem akarsz 9 hónap múlva kis csomagot kapni, akkor gondoskodj te is a védekezésről. Olyan ismerősöm is van, aki akkor is gumit húz, ha a barátnője állítja, hogy szedi a gyógyszert. A srác nem óhajt még gyereket, nem bízza a véletlenre.
Még házasságban sem képesek a férfiak felelősséget vállalni, pl. ha közös döntés, hogy nem akar a pár több gyereket, mert van már 2-3-4, a nőtől várják el, hogy elköttesse magát pedig a férfiaknál sokkal kisebb beavatkozás, de rettegnek, nehogy kukackának valami baja legyen. A nő meg szedje a hormont, ha kell kapartasson, vállaljon egyedül gyereket, de a drága férfi élvezetét nehogy megzavarja, a következményekkel pedig ne terhelje.
" Benne volt a pakliba hogy megszeretem a gyereket igen."
Az is, hogy anyuci meg bepasizik és talál jobb apát a gyereknek.
"de mikor leléptem akkor nem sírt volna utánam, nem alázkodott volna meg"
Annyira azért nem szeretett,hogy ELŐTTE is kedvedben járjon, nem? Épp az volt a panasz, hogy nem foglalkozott a hisztis kiskamasz fiával... ööö akarom mondani a párjával.
A lényegen nem változtat: csináltál egy gyereket, a felelősség a tiéd is, ahogy a megcsinálás részben kivetted a részed az élvezetből.
Jogod is van ahhoz, hogy láthasd. A barátnődnek nincs láthatási joga, később ha elviheted a gyereket, akkor az ex nem tilthatja meg, hogy ne lássa a barátnőd, nem mondhatja, hogy hétvégén nem lehet nálad a csajszi, ha a gyereket is viszed. Az exed nem köteles beengedni oda, ahol lakik, mert ugyebár nem köteles apuci új cicukájának jópofizni, meg a gyerekhez sincs köze.
A régi asszonykád nem kellett neked, joga van új párt találni. Az otthonában azt fogad, akit akar, sőt össze is költözhetnek. Arra nem kötelezheted, hogy amikor a pacákja ott van, a gyereket passzolja le, vagy rakja ki az erkélyre, hogy véletlenül se lássák egymást.
Majd ha oda jutsz, hogy elviszed a gyereked, akkor a te élettársadnak sem kell elhagyni a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!