Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen jogai vannak az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jogai vannak az új pasinak?

Figyelt kérdés

elváltunk mivel összejöttem egy másik nővel, de én csak 2 hetente kapok egy hétvégét, míg közben az anyuka is összejött egy másik férfival akit nagyon szeret a gyerek és mindennap látja, míg az én barátnőm még nem is találkozott a gyerekkel mivel láthatás van csak és az is az anyuka házában.

Tehetek az ellen valamit hogy az új fickónak ne legyen joga a gyerekhez? Bíróság valami?

2014. jan. 1. 13:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

15:35

Te is megismered már a kérdezőt? Mindig ugyanaz a stílus, párs semmitmondó sor de mindig nagyon provokatív témában, szerető, kisgyerek, pénz... unalmas, de főleg szomorú, hogy valakinek ennyire nincs élete, minden áldott nap minimum két ilyet kiír.

2014. jan. 1. 20:20
 22/38 anonim ***** válasza:
Ha kamu is, a helyzet: 1 db biológiai anya, 1 db nevelőapa, 1 db biológiai apa, + egy nem ide tartozó nő. Ő ui.s nem él a gyerekkel egy háztartásban, nem neveli, ő a gyereknek se kutyája,se macskája.
2014. jan. 1. 21:12
 23/38 anonim ***** válasza:
20:20 Pontosan. :)
2014. jan. 1. 23:28
 24/38 A kérdező kommentje:
nem írok ki mindennap pár ilyet, sőt régóta nem voltam gyakorin! sajnálom hogy mással kevertek!
2014. jan. 2. 08:57
 25/38 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, hogy ki vagy, a kérdésed olcsó provokáció ;)
2014. jan. 2. 23:10
 26/38 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy ez konkrétan kamu és provokáció, de ugyanolyan sületlenségeket hord össze mint a volt férjem, ezért is kapta meg az EX előnevet. Ő ezeket totál komolyan gondolta, amíg ki nem lett b....szarintva, aztán rájött, hogy az új seprő mégsem olyan jól seper mint ahogy gondolta volna, aztán amikor rájött és bocsánatot kért, hogy nekem volt igazam és farolt volna vissza a jó meleg kecóba, akkor beintettem.

(az én lakásom volt full berendezve, amibe ő két bőrönddel érkezett, csak tisztáznám, mielőtt a férfihorda nekem esik, hogy kiraktam abból amiért a drága ember verejtékezve megdolgozott)

2014. jan. 3. 02:16
 27/38 anonim ***** válasza:
Otthon könnyebb???? Te nem tudod mit beszélsz! Ezt én is megkaptam egyszer a páromtól, így otthon maradhatott az akkor 5 hónapos gyerekünkkel egy vasárnapot, bebizonyítani hogy ez tényleg így van. Mikor hazaértem, ki volt dőlve, és azt bizonygatta,hogy minden tisztelete az enyém, és hogy ezt ő nem bírná csinálni huzamosabb ideig, pedig aznap épphogy nyűgős volt a picink.
2014. jan. 4. 20:42
 28/38 A kérdező kommentje:

Szerintem könnyebb. És ezzel minden barátom egyet is ért, s ezért is jár nekünk egy hétvégén egy kis piás-haver buli mert egész héten keményen dolgozunk.

Lehet nem mindenki mondja meg otthon de így igaz könnyebb a nőnek.

2014. jan. 5. 11:14
 29/38 anonim ***** válasza:
Oke,legyen konnyebb. Akkor ha pici gyerekkel csupa moka es kacagas otthon lenni, javaslom, hogy ha szul a kis baratnod, zavard vissza gyorsan dolgozni es maradj otthon TE pihenni a gyerekkel, ugyanis GYEDre mehet apuci is. Lasd el a gyereket,vard haza a dolgozo asszonyt meleg etellel, tiszta lakassal es meg lejts egy csabtancot neki.Utana megbeszeljuk ezt megint, jo? Ha te meg csak dolgozni es bulizni akarsz,miert csinaltal kolkot? Nem kotelezo mindenkinek szaporodni, van eleg ember mar a Foldon, eleg, ha azoknak van, akik orommel varjak es foglalkoznak veluk.
2014. jan. 5. 11:44
 30/38 A kérdező kommentje:
Véletlen volt, mivel az exem gyógyszert szedett. Nem terveztük de utána ő már hallani sem akart az abortuszról. Mondtam hogy válasszon én vagy a gyerek, a gyereket választotta, de végül vele maradtam mikor megnyugodtam, de ez csak ideig óráig tartzott.
2014. jan. 6. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!