Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szabad hinni egy pasinak, ha azt mondja el fog válni?
Ha annyira el akarna válni,akkor nem magyarázkodna, hanem elválna. Én egy szavát sem hinném el. Sose fog elválni,mert
1. szereti a gyerekeit
2. szereti a feleségét
3. nagyon jó az egójának,hogy van egy hiszékeny szeretője akivel a változatosság kedvérét jót szexelhet.
(gondolom sokszor mondta neked azt is,hogy bár házasok a nejével,de külön szobában alszanak és nincs szex sem.) Ha elhitted akkor nagyon naiv vagy.
Ugyanmár3as.. Ha annyira szeretné a feleségét nem találkozgatna más nőkkel..
Amúgy lehet, hogy amikor elvette szerette (mert az kicsit erős, hogy a gyerek miatt vette el,hisz simán faképnél hagyhatta volna a nőt.)
De igenis vannak olyanok akik azért maradnak házasok, mert hát a gyerekek.. Igaz valakit nem érdekel az sem.. Èrzeketlen az olyan..
Engem is ezzel hitegettek, és én utólag látom igen, sajnos naiv voltam. Mikor rájöttem hogy átverés, akkor nem volt erőm kilépni ebből, vártam egy kicsit utána szakítottunk.Aki elakarja hagyni a feleségét az elhagyja, nem azt mondja, hogy most ezért nem, később azért nem. Nyilván egy 5 éves gyerek is pici még nem lehet elhagyni a feleséget, és mikor nem lesz pici, majd 18 éves korban.
És milyen ember az akinek a felesége gyereket vár és félre kefél. Biztos a csaj most nem tud szexelni, azért kellesz. Nekem nem kellene többet soha egy olyan ember akinek semmi nem érték, még a saját gyereke sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!