Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradok terhesen! Mit tegyek most? Minél több válaszra kíváncsi lennék.
van két kisfiam az előző házasságomból.most 9 hónapja,hogy együtt vagyunk(voltunk) a mostani párommal.elkövettem egy iszonyatosan nagy baklövést és nem bocsátja meg.védekezés mellett sajnos közbejött a baba amit eddig akart,el akart venni,most meg az a nagy baklövésem miatt nem hajlandó együtt maradni.vége!
most azzal fenyeget,hogy azért amit tettem elveszia babát,amit félek sikerül is neki megtenni.hisz egyedül 3 gyerekkel mit csináljak?Mi lenne most a legjobb?tényleg jobb lenne a babának és a fiaimnak is ha oda adnám a páromnak?Én szeretem őt,de ő nem bocsát meg!Félek,hogy a picit is el tudja venni.teljesen kétségbe vagyok esve!
arra sajnos semmi esély,hogy kibéküljön velem.napokon belül el kell mennem innen.Kérlek adjatok valami tanácsot.mihez kezdhetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!