Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedül maradok terhesen! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradok terhesen! Mit tegyek most? Minél több válaszra kíváncsi lennék.

Figyelt kérdés

van két kisfiam az előző házasságomból.most 9 hónapja,hogy együtt vagyunk(voltunk) a mostani párommal.elkövettem egy iszonyatosan nagy baklövést és nem bocsátja meg.védekezés mellett sajnos közbejött a baba amit eddig akart,el akart venni,most meg az a nagy baklövésem miatt nem hajlandó együtt maradni.vége!

most azzal fenyeget,hogy azért amit tettem elveszia babát,amit félek sikerül is neki megtenni.hisz egyedül 3 gyerekkel mit csináljak?Mi lenne most a legjobb?tényleg jobb lenne a babának és a fiaimnak is ha oda adnám a páromnak?Én szeretem őt,de ő nem bocsát meg!Félek,hogy a picit is el tudja venni.teljesen kétségbe vagyok esve!

arra sajnos semmi esély,hogy kibéküljön velem.napokon belül el kell mennem innen.Kérlek adjatok valami tanácsot.mihez kezdhetnék?

2009. nov. 28. 12:14
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
azon vagyok,hogy ne essek teljesen kétségbe(bár már nagyon kivagyok)...rettenetesen haragszom magamra és bánt,hogy ilyen voltam vele.....szeretném meg nem történté tenni azt a regisztrációt,de már nem tudom.....
2009. nov. 28. 14:01
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Most ne azon rágódj,hogy regisztrálták,meg megnem történnté tenni.

Ez a hajó már elment.Most írd szépen össze mit tudsz tenni a jövődért.Ha a pasi meg mégis meggondolja magát,lihegjen ő utánnad a továbbiakban.

Első körben még a szomszédot is megkérdezheted pár napra befogadna-e,aztán villámgyorsan keresni egy biztos lakhelyet.Most ne a pasin aggódj,a gyerekek meg te a lényeg,ha van még jövőtök,akkor ugyis utánnad megy.

2009. nov. 28. 14:26
 23/34 A kérdező kommentje:
ennek az egésznek már sajnos mind1.....még ma valahogy el akar küldeni innen....
2009. nov. 28. 14:33
 24/34 anonim ***** válasza:
51%

Hát lehet akkor én is ribanc vagyok,mert én két hónap után lettem terhes,és magam mellett is tudtam tartani a faszimat,aki most már a férjem.De hogy még szorosabban tudjam tartani,ezért újra felcsináltattam magam.

És remélem az összes kölyköm olyan lesz mint én,kicsit se legyen olyan tahó,paraszt mint Te,kedves előző!

2009. dec. 1. 14:36
 25/34 A kérdező kommentje:

13:30 és kedves utolsó!

lehet a te gyereked selejt!!!!Az enyém nem!nem hinném,hogy így ismeretlenül így kéne beszélned.az egy dolog,hogy regisztráltam stb....nem az ilyen tetü,mocskos dumára voltam kíváncsi(gondolom magadból indultál ki!).

nekem is szarul esett minden,én is épp olyan rosszul éreztem magam mint ő!

am meg nem felcsináltattam magam!ezt a babát ő jobban akarja mint én.

és még 1× elmondom!a tre gyereked lehet,hogy selejt veled együtt,de az enyém nem!nem ismered őket,ráadásnak ők nem tehetnek semmiről....még a végén az derül ki,hogy több eszük van mint neked!nem ítélkezést kértem,hanem tanácsot!erről ennyit!fulladj bele a saját szavaidba,barom!

2009. dec. 1. 15:06
 26/34 A kérdező kommentje:

ja és 1.nem vagyok a ribancod!

2.eszembe sem jutott,hogy magamhoz láncoljam!

3.megbeszéltük,kibékültünk,minden rendben van köztünk!

ezt most buktad bunkó!

basztass valaki mást!ide nem azért írnak az emberek,hogy ilyen szemét barmok piszkálják és bántsák őket!

2009. dec. 1. 15:09
 27/34 anonim ***** válasza:

én árj/a vok

soros a vezetéknevem

nekem tökéletes gyerekeim fognak születni nemúgy mint neked sztem ez a vita levan zárva add őket örökbe biztos valakinek boldog pillanatokat fognak okozni vlhogy

2009. dec. 1. 15:47
 28/34 A kérdező kommentje:

inkább ne is akarj gyereket!!!!!!szegények!mielött még olyanok lesznek mint te!

ez nem vita!nem ismersz minket,nem ítélkezni kell a másikról!

szerintem ne is válaszolj,nem bírom az ilyen embereket!!!

am meg nekem sincsenek szüleim,bár ennek semmi köze ahhoz,hogy mi történt.na,aztán most már le lehet szállni rólam.

2009. dec. 1. 15:59
 29/34 anonim ***** válasza:

18/13:31es éa a mai 13:36os vagyok!

Én se tartom magam ribancnak!És mindegyik gyerekem tökéletes,nem is akarhatnék jobbat náluk.

Adja intézetbe az a gyerekét,aki akarja,és aki ilyeneket ir.

Örülök hogy kibékültetek,és legközelebb gondold meg hova regisztrálsz!

Sok boldogságot!

2009. dec. 1. 16:42
 30/34 A kérdező kommentje:

köszi szépen.

én is örülök,hogy sikerült rendezni a dolgainkat!

2009. dec. 1. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!