Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradok terhesen! Mit tegyek most? Minél több válaszra kíváncsi lennék.
van két kisfiam az előző házasságomból.most 9 hónapja,hogy együtt vagyunk(voltunk) a mostani párommal.elkövettem egy iszonyatosan nagy baklövést és nem bocsátja meg.védekezés mellett sajnos közbejött a baba amit eddig akart,el akart venni,most meg az a nagy baklövésem miatt nem hajlandó együtt maradni.vége!
most azzal fenyeget,hogy azért amit tettem elveszia babát,amit félek sikerül is neki megtenni.hisz egyedül 3 gyerekkel mit csináljak?Mi lenne most a legjobb?tényleg jobb lenne a babának és a fiaimnak is ha oda adnám a páromnak?Én szeretem őt,de ő nem bocsát meg!Félek,hogy a picit is el tudja venni.teljesen kétségbe vagyok esve!
arra sajnos semmi esély,hogy kibéküljön velem.napokon belül el kell mennem innen.Kérlek adjatok valami tanácsot.mihez kezdhetnék?
de nem csináltam semmit!!!azon kivül,hogy regisztráltam.egyszerüen nem vagyok képes ilyenre....csak kétségbe voltam esve.....nincs senkim....
:((((((((
tőle nem tudtál segítséget kérni? neki sincs pénze?
amúgy nem hiszem, hogy találsz olyan férfit aki meg tudja emészteni, hogy a párja szexuálisan árulja magát.
spec ha még ügyfeled is volt, akkor méginkább durva.
én se tennék másképp a helyében. Illetve ha bajban voltál, és én lettem volna a párod, akkor segítettem volna, ő nem tudom miért nem tette. De te is nagyon felelőtlenül viselkedtél. Nem tudom, hogy Mo-n a prostitúcióval foglalkozó nőktől mennyi eséllyel ítélik át a gyereket az apjának, de én támogatnám.
update:
nem volt ügyfeled látom, azt írod. ettől még a párodat meg lehet érteni, ez így is eléggé nagy bűn. A gyereket viszont valszeg így nem veszik el. Max ha nem tudod eltartani őket.
azt hiszem csinálni nem tudsz így semmit, kivéve, ha találsz vmi olcsó lakhelyet, esetleg vmi melót, bár rohadtul nem támogatom a munkahelyek kihasználását, de vmi helyen ha dolgozol 3 hónapot, utána ugye kaphatod a GYES-t is.
nem voltam senkivel!!!!!!!!
én is megértem,hogy haragszik,megértem őt teljes mértékben......
egyébként meg sajnos nem tudott segíteni!ha tudott volna más lenne a helyzet....
Hová regisztráltál? S az miért lenne bűn? Miért akar szakítani, s elvenni a gyerkőcöt. Uh, nekem ez kicsit zavaros. Kérlek írd le, hátha kitalálhatunk valamit.
:)
Csináltál valamit meggondolatlanul, s most ennek a levét iszod. Ha nem akarja veled folytatni a kapcsolatot, akkor hagyni kell. A gyerkőcöt meg csak úgy nem lehet elvenni, kivéve, ha anyagilag nem tudod biztosítani a mindennapokat, erkölcsileg nem felelsz meg (ha bíróságon azt a botlást sajnos figyelembe fogják venni).
Szociális osztályon dolgoztam, láttam nagyon furcsa eseteket. Most mindent a lehető legtökéletesebben kell csinálnod máskülönben valós ez a fenyegetés. A kérdés, hogy az apa mit tud nyújtani.
Szerintem az hogy regisztráltál egy oldalon az nem bűn.
Lehet hogy még lenyugszik a párod,átgondolja a dolgokat.
Szorítok neked!
Figyelj, attól hogy nem tetted meg, a szándék még attól megvolt benned, mert regisztráltál. Hiába mondod neki, hogy nem akartad megtenni, ő ezt honnan tudhatná? 9 hónapja vagytok együtt, ez még friss kapcsolatnak számít, igazán komolynak 1 év után kezd lenni egy kapcsolat, 9 hónap még nem sok idő, nem ismer még annyira téged hogy eltudja dönteni hogy egy "elszakadt cérna" pillanatodban regisztráltál, vagy sem.
Én megértem őt, ha az én párom tenné ezt, több mint valószínű én is szakítanék, igaz, jól megrágnám előtte mert már 3 éve együtt vagyunk, de akkorsem tudnék bízni benne tovább.
A legokosabb dolog az lett volna hogy mikor kiderült a dolog, gyorsan kellett volna pörögni az agyadnak és egy bármilyen kamu dumát benyomni hogy pl. neten egy ismeretlen üzletet ajánlott hogy regizz fel és szivass meg valakit az oldalon akit ez az ember utál és ezért kapsz pl 5ezret és azért csináltad, vagy hasonló duma, ami egy kicsit is hihető. De így már szerintem esélytelen.
Törődj bele szerintem, és amiatt meg ne aggódj hogy elveszi a babát mert ha tényleg nem csináltál semmit, csak regiztél, az még nem elég a bíróságon ahhoz hogy elvegyék a gyereket.
Egyedül is meglehet élni 3 gyerekkel, ha dolgozol, akkor ott a fizetés plusz mind a 3 gyerekre a családi pótlék, meg a gyerektartás, és egyedülálló anyaként jogosult vagy más támogatásokra is, szóval nem olyan kilátástalan a helyzet mint ahogy most gondolod.
Állapotosan szexoldalon?Hogy mik vannak.
De most nem ez a lényeg.Nem laksz túl rossz helyen,viszont mivel van egy fél örökséged,nem is vagy rossz helyzetben.Most a legtisztább egy nagyon olcsó lakhely,a bátyádékkal beszélni,hogy egy minimális összeget(10-15ezer/hó)ezentúl sziveskedjenek neked átutalni lakáshasználatért.Ez nem szemétség,ennyi neked jár.
Az ilyenfajta fizetős szolgálatokat felejtsd el,megélni nem lehet belőle.A nagytöbbséget megdugják,ha pénzt akar érte,meg jól elverik(bocs).
Mivel van egy bizonyos összeg,amit minden hóban meg fogsz kapni(gyerektartás+családi+gyes+bátyádéktól a használati díj)én a helyedben egy nagyobbacska faluban keresnék albérletet,ahol idősebb embereknek a házimunkában,kertimunkába némi pénzért be tudnál segíteni
Szerintem nem is állsz olyan rosszul.Egyszerűen nem szabad most kétségbeesni és még több hülyeséget csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!