Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar válni. Mit tegyek?
már ne haragudj, de ha egy ilyen kis dög, nem érdemli meg se azt h szeresd, se azt h. egyáltalán próbálj bármit is tenni a kapcsolatotokért!
2009. nov. 27. 22:14
12/21 anonim válasza:
Hogy mit tegyél? Nehéz kérdés. Szerintem túl sok mindent nem tudsz tenni, Ő valószínűleg már döntött helyetted is. És biztosra veheted, hogy több is történt már. Nem tudom hány évesek vagytok, van-e gyerek, de az én barátnőmtől már el is költözött a férje, otthagyta három gyerekkel, mert kapuzárási pánik lett rajta úrrá. Már a válópert is beadták, aztán mégis hazament lapos kúszásban. Azóta sok mindent másképp csinálnak, és én úgy látom nagyon jó a kapcsolatuk. Tényleg úgy látom, és ők is mondják. Hát ilyen is van. De ezt sem lehet eljátszani mindenkivel, nem vagyunk egyformák. Én a helyedben kivárnék. Sok erőt és kitartást kívánok Neked. És a MÉLTÓSÁGOD őrizd meg minden helyzetben. Szorítok Neked. Szia.
2009. nov. 27. 22:17
13/21 anonim válasza:
Ha van egy kis időd, akkor ajánlom a következő filmet:
[link] érdemes megnézni, nekem nagyon sokat segített. A házasság egy nagyon komoly dolog, és minden házasságban vannak válságok, de érdemes küzdeni! Nagyon szorítok!
2009. nov. 27. 22:38
14/21 A kérdező kommentje:
En probaltam valtozni ahogy kerte. Most ott tartunk, hogy azzal a novel skype-ol. Basszus hiaba kerem h legyen tekintettel ram h holnaptok csinalja amikor mar nem vagyok itt... O vele beszel. A csajnak ferje van meg gyereke. Rohadtul faj h ennyire sincs tekintettel ram h legalabb magvarja mig elmegyek! Legszivesebben elkuldenem a picsbe a csajt de nem fogok hulyet csinalni magambol. Par napja meg azt mondta meg akarja menteni a hazassagunk es ma meg ez van! Nagyon faj, mert meg szeretem!
15/21 anonim válasza:
Én továbbra is azt mondom, hogy ha úgy érzed, hogy érdemes, akkor várj ki. De gondold át van-e értelme küzdeni egy olyan emberért, akibe gyakorlatilag soha nem tudtál megbízni, és mint kiderült, nem alaptalanul. Mert ha Ő már régebben is folyamatosan flörtölgetett melletted, akkor soha nem tisztelt Téged. Tartanod kell magadat annyira, hogy ezt ne tűrd el senkinek.
Amúgy most néztem meg azt a filmet, amit a 22:38-as válaszoló ajánlott. Tényleg nagyon jó. Jól kibőgtem magam rajta, de holnaptól változtatok egy-két dolgon, bár nekem nincs gondom a házasságommal. Vigyázz magadra, és okos légy. Szia. J.
2009. nov. 28. 00:53
16/21 A kérdező kommentje:
Itt mar nincs ertelme semminek! Nem eleg h az orrom elott skype-oltak a csaj meg fel is hivta! Hogy lehetnek ilyen gyokerek az emberek? Tudja h vagyok es h meg itt vagyok, ennyire nem lehet ezt tiszteletben tartani? Hoy lehet vki ilyen bu.nko? Es a ferjem sem kulonb akit hiaba kertem h a hazassagunkra valo tekintettel holnap csinalja ezeket amikor mar nem leszek itt. Most fejeztek be a dumalast! 5evig voltunk egyutt keresztulmentunk egy csomo mindenen allitasa szerint soha senki nem tett erte annyit mint en es ezt erdemlem? H ennyire ne legyen tekintettel ram? Ezek utan ha terden csuszva jon akkor sem erdekel! Es a csajrol is meg van a velemenyem! Hogy lehet vki ennyir gyoker?
Tudom milyen érzések vannak benned,sajnos volt benne részem.Karácsonykor lesz 5 éve hogy kiderült a legjobb barátnőm elcsábitotta,és szerelmes lett belé.Gondolhatod...1 évig ment ez a mentsük meg a házasságot dolog,én ragaszkodtam volna hozzá,állandóan hitegetett, ki voltam idegileg.Aztán 1 év után beadtam a válópert,ő sirt könyörgött hogyne váljunk,közben eggyütt volt a k... val..Életem legjobb döntése volt a válás ,igy utólag,bár nagyon nehéz időszak volt.Bánom hogy nem hamarabb tettem meg!Skáig egydül volta,kinlódtam,keresgéltem.Ma már férjnél vagyok,egy nagyon kedves aranyos pasi a férjem,teljesen más mint az exem,és az első babánkat várom.Ez az én történetem.Azért irtam le,mert ha egy pasi menni akar,nem tudod magadhoz láncolni,el kell engedni,hidd el találsz egy sokkal különbet,akivel boldog leszel.Szivemből kivánom!EGY 15+5 HETES KISMAMI
2009. nov. 28. 07:35
Mit vársz Te még ettől a férfitól,ha ennyire egyértelműen semmibe vesz megaláz téged?neked nem a nőre van okod haragudni,hanem a férjedre.Legyen már benned valami tartás!!!Csak nem fogsz térden állva könyörögni neki??!!!
Hagy el a francba,aztán majd vagy elgondolkodik vagy nem.Sokat nem érhetsz neki ha az orrod előtt nyíltan flörtöl a nőjével.
2009. nov. 28. 09:01
19/21 anonim válasza:
Amit megtanultam ebben a rohadt életben ha valaki menni akar rá kell segiteni a kabátot és kinyitni az ajtot hadd menjen.Tudom hogy most nagyon nehéz neked de gondold végig "ezt az életet akarod folytatni?megalázott akarsz maradni?"Ha az élet ezt az embert elvette töled hidd el ez azért történik mert sokkal jobbat tartogat még neked.Leszel Te még boldog szeretett megbecsült asszony!Tudom okoskodásnak tünik de állj fel ,légy erössés épits magadnak egy jövö képet.Képzeld el hogy milyen világba szeretnél élni,és meglátod a gondolatnak teremtö ereje van.Voltam ilyen élethelyzetben ,tudom hogy mit élsz meg.Kérlek ne tünj el a válaszok elolvasása után se, tudasd mi van veled.Biztos többen olvassák a soraidat és többen aggodnak érted mint ahányan válaszolnak.Ne maradj egyedül a fájdalmaddal,enged hogy segithessünk.A körülményekhez képest a legszebb napot kivánom neked. Ági
2009. nov. 28. 09:14
Az alapszitu ugyanez volt nálam és az első férjemnél. Ő bejelentette, hogy nem szeret és nem akarja ezt a házasságot, nem működik, váljunk el. Én küzdöttem évekig, de hiába (így már utólag persze nem bánom, mert azóta ismét férjhez mentem egy nagyon jó emberhez és született egy kislányunk is). Egyet kell megérteni. Ha mindketten akarjátok, akkor iszonyú erőfeszítések árán, úgy hogy mindketten rengeteget tesztek a házasságért, meg tudjátok menteni. Viszont ha az egyik fél nem tesz meg mindent, nem akarja, akkor a másik küzdhet bármennyit, nem sikerül megmenteni. Nálunk az volt, hogy valójában az exférjem döntésképtelen volt ebben és bizony rám akarta testálni kimondatlanul, hogy döntsek. És végül valóban én döntöttem. Lehet, hogy nálatok is az van. Azt mondja, próbáljátok megmenteni, de nem tesz érte, így viszont Te fogsz előbb-utóbb besokallni és véget vetni a kapcsolatnak. Sajnálom. :(
2009. nov. 28. 12:49
Kapcsolódó kérdések: