Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar válni. Mit tegyek?
Jó jó besokallt,de mégis mivel?Nem hajlandó megmagyarázni??Akkor nője van.Ültesd le,és mondjon el őszintén mindent.Ennyivel tartozik neked.Az ember egy jónak hitt házasságból nem akar kilépni csak úgy egyik napról a másikra.
2009. nov. 27. 21:27
Megpróbálhatsz vele beszélni. De ha te nem vettél észre semmit, neki pedig már elege van, akkor eddig is nagyon elmentetek egymás mellett.
Beszélj vele. De ha válni akar úgyis válik.
2009. nov. 27. 21:28
Besokallt,mert ket no sok neki.A masikat valasztotta.
2009. nov. 27. 21:30
Leültetek megbeszélni? Az nem lehet, hogy csak úgy besokallt! Előtte volt valamilyen vita? Mi az ami nem működik? Én nem hiszek abban, hogy máris másik nő!!!
Írj kérlek, mert ebből nem tudok következtetéseket levonni, csak tippelni tudok. Hátha megszületik a lehető legjobb megoldás ebben a helyzetben.
Fel a fejjel!
2009. nov. 27. 21:36
Mióta vagytok házasok? Mert az sem mindegy, hogy mennyi idő után sokallt be. Egyébként ha tényleg nem mondott értelmes indokot, akkor én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ülj le vele beszélni. És legalább azt mondja el, miért jutott idáig. V. mit jelent nála, hogy besokallt.
2009. nov. 27. 22:00
Azért egy ilyen ex katedra kijelentésnek csak van valami előzménye? Érezned kellett volna az utóbbi időben, hogy nem stimmelnek a dolgok. De még azt is, ha netán nőzik a háttérben. Az ember egy ilyen döntést nem hirtelen felindulásában hoz meg. Ragaszkodj a dolgok átbeszéléséhez, mert ez nemcsak egy érzelmi döntés az ő részéről, hanem anyagi vonzata is van, nem is beszélve arról, ha netán gyereketek is van.
2009. nov. 27. 22:01
7/21 A kérdező kommentje:
sok probléánk volt és ezek miatt sokat vitáztunk. Én féltékeny voltam, mert állandóan flörtölgetett, emiatt is ment a veszekedés. Pár napja leültünk és megbeszéltünk mindent, hogy kinek mit kéne változtatni, és hogy adunk még egy esélyt a házasságunknak. De nem volt az igazi. Én mindent megtettem ő mégis távolságtartó volt. Most kiderült, hogy egy ismerősén keresztül összefutott egy régi ismerősével és találkozgatott vele, sőt tegnap még egy csók is elcsattant. Miközben nekem meg azt mondta, hogy helyre akarja hozni a kapcsolatunkat. Az a nő meg a saját fia életére esküdött meg, hogy soha nem találkoztak. Igen a féltékenység miatt belenéztem a telefonjába és akkor láttam kétértelmű smseket és írtam a nőnek, hpgy akkor mi is van. És megesküdött, hogy soha nem találkoztak a fia életére. És most kiderül, hogy mégis... rohadtul fáj...
Akkor nem igaz, hogy nem tudod miért.
2009. nov. 27. 22:09
Így megértelek!
Tudod, sokáig olyan szekér után futni nem lehet amelyik nem vesz fel.
A féltékenység a bizalmatlanság jele. Önmagadban megbízol? Hiszed e azt, hogy a párod nélkül is van élet?
Nem kell erőltetni azt ami nem megy.
Sajnálom azt, hogy így érzed magad, s ezen kell keresztül menned.
2009. nov. 27. 22:12
az hogy te szereted az egy dolog, de a házassághoz két ember kell. szerintem próbáljatok különköltözni először és utána meglátjátok hogy hogy alakul , lehet mégsem kell válni.
2009. nov. 27. 22:12
Kapcsolódó kérdések: