Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után (6 év) perújrafelvételt fontolgatok vagyonmegosztás kapcsán. Van erre lehetőségem illetve értelme?
Az ingatlan egy része a volt feleségem nevén volt.Elköltözésem után rögtön leíratták a nevéről.Én 10 évig ott laktam oda dolgoztam.Természetesen oda voltam bejelentve ,oda kerestem stb.
Köszönöm válaszotokat.
Hogy jogilag mi az esély, azt nem tudom (szerintem nem sok, valami mellbevágóan új ténynek kell felmerülni).
De nem jó út, retorziónak sem, a gyereknek lesz még rosszabb.
Én is vagy 5 évvel a válás után döbbentem rá, hogy az a tétel a vagyonmegosztásban, ami nekem ítélte a barkácsgépeket (10 éves EVIG, meg ilyenek), versus a konyhai eszközökkel (turmixgép, meg ilyenek) - magában foglalta a 48 részes herendit is! :) - persze, mint konyhai cuccot.
Hát ez van: szívás.
Persze,utolsó ha te vagy a hibás még elfogadom,hogy kompenzálni akar,de ha a másik hibázik miért is bűnhődjön?
A korrektség a legtisztább,nem egymás átverése ahol lehet,mert az baromi kicsinyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!