Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vagyonmegosztás során, a volt feleségem részét, vagyis a pénzt, a gyermekeim részére betétkönyvbe tehetem-e? Lehetséges hogy kérheti készpénzben is?
A vagyonmegosztás során a FÉRJ és a FELESÉG közt történik a KÖZÖS vagyon elosztása.
A feleségnek járó részt a feleség kapja meg, és az az ö saját vagyona lesz ettöl kezdve.
Ezt a feleség kérheti akár készpénzben is, vagy a számlájára történö átutalásként is, de minden esetben NEKI kell megkapnia.
Ha ö utána jónak tartja, átadhatja a gyerekeknek, de ez a saját döntése, NEKED semmi közöd hozzá.
A feleséged részét természetes nem teheted sehova, mert az nem a tied.
Nem is értem a kérdést. Te a saját pénzeddel gazdálkodsz, azt betétkönyvbe teheted, de más pénzét? LOL
ma 10:10-es: nem tudom, ez hogy jön ide, semmi köze a kérdéshez!!!! Itt az apa akarja az anya részéröl rendelkezni, amire semmi joga sincs.
Szó sincs arról, hogy az anya bármmit is követelne az apától a gyerekek létére hivatkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!