Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért ilyen? Mért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Énazazén kérdése:

Miért ilyen? Mért csinálja ezt? Miért nem fizet?

Figyelt kérdés
Az van, hogy anyám meg apám nem házas csak élettársi kapcsolat, de válnak, viszont fater nem fizet semmit itthon se rezsit, se hitelt amit miatta vett fel anya, se gyerektartást, semmit nem is vásáról, anyából élünk! Apa meg ingyen él itthon, és tönkre tesz mindenkit... Néha máshol alszik, néha hoz kaját de csak magának. Állandóan bántja anyát szavakkal. Nekem ilyeneket mond, hogy arra megy ki itt a játék, hogy eladjuk a házat... Mondom miért? Mert ugyse tudjátok fizetni.. Hát mondom be kéne szállni nem? és nem dicsekedni másoknak hogy te ingyen laksz itt... na ezek mik? Mit lehet erre lépni? Lassan már megmutatom neki hol az ajtó és mehet.... Az egyik fia vagyok, van egy ikertesóm ő lakik mg itthon meg anya, a ház elég nagy, fent tudjuk tartani de apa nem kéne ide, ilyen legalábbis nem.

2013. dec. 21. 12:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Cseréljetek zárat, menjen a nőjéhez. A lakást meg adjátok el, dobjátok oda neki a pénzt ami az övé, aztán ne is keressétek, elég lesz neki ha majd egyedül fog meghalni.
2013. dec. 21. 15:39
 22/30 anonim válasza:
Én sem értem a kérdezőt. Nem házasok, tehát ki kell jelenteni és meg van oldva a dolog. A ház az anya nevén van..tehát innentől kezdve nem is jár utána neki semmi, sőt el sem vihet semmit.
2013. dec. 21. 15:41
 23/30 anonim válasza:
Figyelj! Anyád kifizeti a ház értékének felét, mivel közös szerzemény az jár neki,te írtad 60 millát ér (tehát 30 milla)és az öreg kiköltözik simán! Szerintem ti kiakarjátok semmizni az öreget!
2013. dec. 22. 08:51
 24/30 A kérdező kommentje:
Kisemmizni?:) Érdekes ha ezt vontad le... biztos kisemmizés ha már majdnem egy éve nem fizet semmit, hanem eltartjuk, okos vagy...
2013. dec. 24. 01:22
 25/30 A kérdező kommentje:
és mindig mindenből a legjobb cucca van, neki van új kocsija, minden elektrotechnikai cucc, vadonat új az övé, elvitte amit anya vett azt is lenyúlta, istenem te olyan buta ember vagy....
2013. dec. 24. 01:23
 26/30 A kérdező kommentje:
kisemmizni, azt végűlis miatta vette fel anya a hitel és miatta adta el anya a saját házát és miatta adta el anyai nagymama házát és végűlis miatta kellett eladni a földjeinket is de igen ki akarjuk semmizni, ne haragudj igazad van, mi vagyunk a hülyék
2013. dec. 24. 01:25
 27/30 anonim ***** válasza:
esetleg nem kellene egy ugyveddel beszelni???
2013. dec. 24. 03:31
 28/30 anonim ***** válasza:
En azert a masik oldalt is szivesen meghallgatnam
2013. dec. 24. 16:46
 29/30 anonim ***** válasza:

Majd az édesanyád megoldja , hogyan válik külön az élettársától. A gyerekeknek ebbe nem sok beleszólása van. Kért édesanyád segítséget tőled, hogy ezt a helyzetet megoldjátok?

Amúgy, ha jól olvasom, az apádról van szó. Az APÁDRÓL.

2013. dec. 24. 17:25
 30/30 anonim válasza:
Apád ahelyett ,hogy megcsinált inkább a falhoz vágott volna! Kis élősködő hernyó vagy!
2014. jan. 6. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!