Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért ilyen? Mért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Énazazén kérdése:

Miért ilyen? Mért csinálja ezt? Miért nem fizet?

Figyelt kérdés
Az van, hogy anyám meg apám nem házas csak élettársi kapcsolat, de válnak, viszont fater nem fizet semmit itthon se rezsit, se hitelt amit miatta vett fel anya, se gyerektartást, semmit nem is vásáról, anyából élünk! Apa meg ingyen él itthon, és tönkre tesz mindenkit... Néha máshol alszik, néha hoz kaját de csak magának. Állandóan bántja anyát szavakkal. Nekem ilyeneket mond, hogy arra megy ki itt a játék, hogy eladjuk a házat... Mondom miért? Mert ugyse tudjátok fizetni.. Hát mondom be kéne szállni nem? és nem dicsekedni másoknak hogy te ingyen laksz itt... na ezek mik? Mit lehet erre lépni? Lassan már megmutatom neki hol az ajtó és mehet.... Az egyik fia vagyok, van egy ikertesóm ő lakik mg itthon meg anya, a ház elég nagy, fent tudjuk tartani de apa nem kéne ide, ilyen legalábbis nem.

2013. dec. 21. 12:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha élettársak, akkor milyen válásról beszélsz???
2013. dec. 21. 13:00
 12/30 A kérdező kommentje:
Miért hogy mondjam? Élettársak is válnak nem? Vagy azt hogy hívják? Szerintem nincs rá külön szó.
2013. dec. 21. 13:02
 13/30 anonim ***** válasza:
szerintem nem válnak, csak vagyonmegosztás és gyerekelhelyezés van
2013. dec. 21. 13:03
 14/30 anonim ***** válasza:

Azért a hivatalos házasság az kicsit más

Itt is bíróságon keresztül megy a dolog?

Azért jó egoista ember az a férfi

2013. dec. 21. 13:04
 15/30 anonim ***** válasza:
Valóper akkor szokott lenni, mikor házasság van
2013. dec. 21. 13:05
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindez az apád és az anyád dolga. Csak kettejüké. A gyerekeknek ilyesmiben csak akkor van beleszólása, ha valamelyik szülő tanácsot kér. Sajnos, az ilyen szituációkat viszont el kell viselniük az ott élő gyerekeknek is.
2013. dec. 21. 13:07
 17/30 anonim ***** válasza:
Ha a ház anyukád nevén van, akkor gondolom apádat ki lehet onnan jelenteni és máris nem élősködik rajtatok.
2013. dec. 21. 13:14
 18/30 A kérdező kommentje:
Bíróság nincs benne, nem is lenne értelme mivel jegyző az öreg és simán kinézem belőle hogy ő nyer mindent, mivel pénze is van rá. Nem a gyerek dolga? 18 évesek vagyunk tesómmal, nem egyszer kellett nekem rendet raknom köztük, mert ordibáltak meg veszekedtek egymással, gyerek elhelyezés nincs, mert anyával élnénk, mert fater még egy szót se ejtett olyanról hogy akkor valamelyikünk hozzá költözik... csak annyit mond hogy mit visz, mi a jutaléka, és nem fizet semmit, csak él itthon és baszogat mindenkit... de mint mondtam, mindene megvan szinte neki, és IGEN, egy rohadt nagy EGOISTA, önző, ember, 5 diploma elszállt egy, pénz... azt nem értem mit akar, félrelépett, csinált egy gyereket pár éve valami csajnak, oda fizeti a gyerek tartást elmegy oda kezesnek, itthon meg semmi, menjen oda a nőjéhez ne anyát nézze hülyének...
2013. dec. 21. 13:17
 19/30 A kérdező kommentje:

Amit én látok, hogy kétségbe van esve, egyedül fog maradni, fél, de jól úton halad hogy ez legyen. De meg lesz mindene, nagyzolhat, de nem ér vele semmit.

Ad2, próbálgat békülni, de elég rosszul... saját családban mószeról embereket és így akar békülni, plusz anyát is felbosszantja mindig. Egy önző egoista ember, a kiharcolt béke megint csak önzőség, az egyik legnagyobb szerintem.

2013. dec. 21. 13:23
 20/30 anonim ***** válasza:
rakjátok ki a szűrét,mi az ,hogy nem száll be semmibe.. ugyan már ne legyetek már papucsállatkák
2013. dec. 21. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!