Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek a gyerek érdekében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek a gyerek érdekében, hogy minél kevésbé sérüljön lelkileg?

Figyelt kérdés
Hosszú történet, leírom röviden. Feleségemmel külön élünk már fél éve. Lett egy másik kapcsolata, amiatt hagyott el. Közös gyermek, ház van. A házban egyedül maradtam, exem elment a gyerekkel a szüleihez, ott éltek az új pasival. Most exem össze veszett a szüleivel az új pasija miatt és elköltöztek valószínűleg a pasi szüleihez (de ez csak sejtés, mert nem hajlandó elmondani). Exemnek 55 ezer Ft a keresete, az új pasi feketén dolgozik, tele van adóssággal, több folyamatban lévő rendőrségi ügye van, lakáshitele ami már lassan végrehajtás alatt áll. A gyereket nem megfelelően neveli exem, sokszor az anyja vigyázott rá míg ők új pasijával a hobbijuknak éltek ami lovaglás. Ja van egy lovuk is, arra is sokat költenek. A lányom szerintem nagyon megsínyli ezt így, mit tehetnék, hogy kevésbé sérüljön lelkileg? Exemmel nem lehet beszélni, nem látja be, hogy ez így nem jó , mindenki rossz, aki nem osztja az ő véleményét! Segítsetek, mit tehetek? Ja és nincs külön szobája a lányomnak, együtt alszanak az új pasival hárman egy ágyban! A lányom 5 éves!
2013. dec. 16. 19:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Még nem váltunk, el. Nem is adtuk be a válópert. Csak külön élünk. Hamarosan be fogom adni a válópert, csak nem élek túl jól anyagilag. Van egy közös lakásunk, abban most én lakom, mivel a feleségem elköltözött a szüleihez. Viszont ennek a lakásnak a hiteleit, ami szintúgy közös, most én fizetem teljesen, mert feleségem kijelentette, hogy mivel ő nem lakik itt, így nem is kell fizetnie semmit! Emiatt nem telik 30 ezer forintra csak úgy a válóperhez. Költségmentességet pedig nem kérhetek, mert a bíróság csak a fizetést nézi, a kiadásokat nem sajnos!
2013. dec. 19. 18:39
 12/12 anonim válasza:
ha házasok vagytok ugyanannyi joga van a gyermeknek veled lenni,mint az anyjával!a gyermek hova van bejelentve lakcímügyileg?ha hozzád,szerintem a rendőrség még haza is hozná.persze nem cél a háború mert a gyerek sínyli meg egy életre.menj el az illetékes bíróságra,van ingyenes jogi tanácsadás,járj utána a dolgoknak,és ha az exed nem beszél veled mond el a fejleményeket a szüleinek,velük biztosan beszél,ijessz rá kicsit.hogy változtasson. Nem értem ezeket a nőket amúgy,most válok a férjemtől,de nem lenne az a férfi aki mellérendelő viszonyba kerülhetne a gyerekemmel,nemhogy 1 ágyban hárman!:O az ilyen nő abszolút éretlen az anyaságra.a gyermek az első mindenek felett,már ha igaz amit írtál.
2013. dec. 21. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!