Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem akitől válni készülök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem akitől válni készülök,3 éve az apja után örökölt háztulajdonjogot a testvérével és az anyjával együtt. Ebből nekem jár bármi is azon a jogon hogy akkor házasságban éltünk? Az örökölt tulajdonjog és pénz közös vagyonnak számít?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 14:06
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
84%

ilyen nőtől mentsen meg az ég!

tudod kérdező, és most nem is a törvényt írom, de ha még válnék is, és a páromnak lenne örökölt vagyona, nem lenne pofám azon agyalni h én abból mit kaphatok??

én mivel értelmi képességeid valószínűleg nincsenek a helyzet magaslatán, még ide is kiírtad, hátha kapsz vmi használható választ!

nos , olvasgasd az enyémet, sokszor:)

2013. dec. 4. 20:01
 32/43 anonim ***** válasza:
68%

Az egészbe konkrétan az a legdurvább, hogy te még az anyát meg testvért is ki....nád a lakásból csak, hogy neked jusson olyanból amiért semmit nem tettél.

Te aztán tényleg jó példát mutatsz a gyerekeknek. Remélem az apa harcol a nevelésükért és meg is nyeri, hogy az állandóság meglegyen a régi lakásba.

2013. dec. 4. 20:14
 33/43 anonim ***** válasza:
am miért váltok ha szabad kérdeznem? de ha nem az igazat írod akkor inkább semmit ne irj
2013. dec. 4. 20:45
 34/43 anonim ***** válasza:

# 13/34-as válaszoló vagyok.

Látom elég sokan kikezdték, amit írtam, holott ugyanazt írtam, mint mindenki, hogy természetesen nem jár. Csak egy dologra világítottam rá, hogy ez egy kiszolgáltatott helyzet, jelen esetben a feleség részére, mert esélye sem volt saját lakáshoz jutni. Ennyi. Lehet ezért köpködni, de ez akkor is tény.

Nekünk is lett volna lehetőségünk a szüleimnél maradni, mert 2 generációs a ház, de nem tettük, mert egyértelműen vannak buktatói. Teszem hozzá minket ezért szóltak meg, hogy milyen rongyrázók vagyunk, hogy feltétlen kell a saját ház. Mennyit megspóroltunk volna, ha maradunk a szüleim házában. Na, tegyél eleget bárkinek is!

Újfent mondom, természetesen nem jár anyósék házából, ezt egyszer sem írtam.

2013. dec. 4. 22:01
 35/43 anonim ***** válasza:
93%

"mert esélye sem volt saját lakáshoz jutni"

Miért ne lett volna esélye? Ami elment volna albérletre azt félre is tehették volna, és az most feleződne.

Az meg, hogy ha nem volt rá pénzük akkor meg mit akar.

2013. dec. 4. 22:03
 36/43 anonim ***** válasza:

"megkérnék minden kedves embert aki csak annyit tud hozzá szólni a témához, hogy ilyen állat faj a női nem meg hogy örüljek hogy ott vagy is itt lakhattam, az csak egy picit gondoljon bele a helyzetembe... de inkább örüljön hogy ő nem jár ilyen cipőben!"

Belegondoltam a helyzetbe. Ott laksz valahol, és szerinted csak azért jár neked valami, mert te ott vagy, nevetséges. Inkább örülj, hogy ott lakhattál ingyen, nem kellett albérletre költeni. Vagy te örülnél, ha megházasodnál, örökölnél, elválnátok a férjedtől és vinné a fél lakást? Amihez semmi köze? Ja azt már nem, itt te vagy a szent és sérthetetlen anya, csak neked jár alanyi jogon az, amibe egy forintod nincs.

2013. dec. 4. 22:36
 37/43 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt sem értem aki szerint a feleségnek nincs semmije,miért írja ezt, mert a férfinak mije van?

Kérdező is írta mehet a szüleihez válás után, így szerencsére neki élnek a szülei akik egyszer majd sajnos meghalnak és ő is fog örökölni.

Ilyen alapon a kérdezőnek is ott van a jövőbeli öröksége. Neki is pont annyi van mint a férfinek.

2013. dec. 4. 22:41
 38/43 anonim ***** válasza:
30%
Fogadj egy ügyvédet, vannak lehetőségek: nyilván a te jövedelmed is elfogyott az elmúlt 12 évben, amit részben a ház fenntartására fordítottatok, ezen kívül szó lehet még asszonytartásról is. A lényeg, hogy keress egy jó ügyvédet!!!
2013. dec. 4. 22:57
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

"szó lehet még asszonytartásról is"

Utolsó!

Te beteg vagy!

Ez nem kívánságműsor, hogy hogyan lehet még jobban lehúzni egy exférjet!!

2013. dec. 5. 04:39
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja, végül is vinné a fél házát, amihez semmi köze, meg tartsa is el az a szemét, ha már elvált tőle. Még jó, hogy ez nem így működik, de fel nem tudom fogni, hogy egyes emberek hogy lehetnek ennyire sötétek.
2013. dec. 5. 08:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!