Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalást meg lehet bocsátani és együtt élni boldogságban?
Mindig két emberen múlik a dolog.
Egyrészt rajtad, hogy meg tudod-e bocsátani, el tudod-e felejteni ami történt, hogy tudod-e ugyanúgy szeretni őt, mint azelőtt?
Másrészt őrajta is múlik, hogy valóban megbánta-e, hogy valóban tanult-e a hibájából, és hogy ő is tud-e ugyanúgy szeretni, mint azelőtt?
Ha mindkét esetben igen a válasz, akkor igen, lehet együtt élni boldogságban.
Ezt azonban biztosan jól át kel beszélnetek, meg kell értsétek nem csak egymás érzéseit, hanem a sajátotokat is. Néha ez az utóbbi sokkal nehezebb...
Sok sikert hozzá, és (nagyon remélem) sok boldogságot nektek!
1 éve volt szeretője, és csak most szakítottak véglegesen?
Hát akkor ez nem egy botlás, amikor az ember egy pillanatra megszédül és nem tud gondolkodni, hanem egy tudatosan fenntartott, megszervezett, eltitkolt hosszú viszony.
Nekem ez nem férne bele.
Én sose tudnám ezt megbocsájtani,hogy 1 évig fenntartott egy viszonyt mellettem az tuti!!Mindig eszembe jutna a tudat,hogy egyszer mást keresett. Meg ki tudja miért lett vége, lehet dobta a pali és most azért jönne vissza hozzám.
Bizalmam már soha nem lenne felé, anélkül meg nincs boldog párkapcsolat!
Ahogy írtad, még szereted azok után is...ez nagy szó, egy olyan szeretet részedről amit érdemes ápolni. Az természetes, hogy harag volt benned.
Ha ő valóban megbánta akkor tanult is belőle..és ha ő is azt mondja téged választ, akkor..van esélye, hogy újra együtt haladjatok tovább.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!