Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Figyelembe veszik ezeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelembe veszik ezeket a dolgokat, még mit szoktak nézni?

Figyelt kérdés
Én elég fiatalon szültem a lányomat,aki már 3 éves.Most itt állok végzettség nélkül,nincs munkám,a lányom pedig ovis.Az apjával nem vagyunk együtt,de ő dolgozik.Nem keres sokat olyan 60-70 közt.Az apja az anyjánál lakik,és az anyja csak lehúzza,de nem ez a lényeg.hanem hogy én a szüleimnél lakok.a gyerek elhelyezési pernél mennyire fontos az hogy ki hol lakik,kivel és van-e munkája?elvehetik ezért tőlem a gyerekem?előre is nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát.
2013. nov. 29. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Ha munkanélküli vagy igen,hisz a gyerek testi lelki fejlődését nem lehet csak gyerektartásból fedezni.

A 60-70 ezer igaz nem sok de pont annyi van több mint a te kereseted. Keres munkát.

2013. nov. 29. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Fontos lenne, hogy találj munkát. Környezettanulmányt fognak csinálni. Nálatok és a párodéknál is.Környezettanulmánynál a lényeg, hogy összkomfortos legyen a lakás, fűtés víz villany biztosított legyen. Ő annyival van előnyben, hogy van munkája. Utána el kell majd mennetek pszichológushoz (igazságügyi orvosszakértőhöz magyarán) aki mindenféle hülyeségről megfog kérdezni mindkettőtöket. Majd a gyereket is el kell vinnetek. A lényeg, hogy fedhetetlen legyél, akkor nem veszik el. Ne igyál, ne drogozz,és minél előbb keress munkát, vagy menj valami tanfolyamra és nem veszik el. A bíróság azt veszi figyelembe, hogy a gyereknek, mind lelki, mind fizikai szempontból, hol van több esélye a normális életre. A jelenlegi párom és én ezen már átmentünk, a kislányát elperelte az anyjától, mert az édesanyának se munkája, se normális otthona (víz az udvaron, egy kályha az egész házban stb) nem volt, azon kívül bizonyíthatóan ivott. Így az apánál vagyis a páromnál helyeztek el a gyereket, akkor még ő is a szüleivel lakott (ez nem gond, ha rendezett körülmények között laksz) de a bíróság itt is erősen anyapárti volt. A végére belátták, hogy nem lenne jó helye ott a gyereknek
2013. nov. 29. 20:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es válaszoló!

Nagyon szépen köszönöm hogy ezt leírtad nekem.Sokat segítettél.Legalább tudom mire számítsak.Egyértelmű hogy nálam jobb helyen van mint az apjánál.Azon vagyok hogy minél hamarabb tudjak dolgozni.A lakásban minden biztosított számára.Az elő életem az nem valami fényes,sokat volt gondom a gyermek jóléti dolgozóival mert édesanyám intézetbe akart adni.De büntetve nem voltam,sztem ez a lényeg.Nem iszok,nem drogozok.De viszont dohányzok.

2013. nov. 29. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!