Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után, hol lakjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után, hol lakjam?

Figyelt kérdés

Elváltam és a közös lakás lévén annak az árát feleztük, tehát van induló tőkém.

Új párkapcsolat nincs így csak a magam fizetésére számíthatók, ami nem túl sok, de legalább van.

férfiként lakhatom ismét a szüleimmel, van rá lehetőség, de akkor (esetleg)"luzernak tartanak". (és részben feladom az eddigi önállóságom)

Lakhatom olcsó albérletben, amit szűkösen tudok fizetni a béremből.

A megmaradt tőkémhez vehetek fel hitelt, amiből vehetek egy használt és olcsó lakást, amit szintén szükössen, de tudnék fizetni, de ezzel 15-20évre adós leszek a bank felé.

Azt, hogy meddig van állása az embernek, nem említem, mert az mind a bérelt, mind a hitel estében kockázat, én sem tudom mi lesz 3-5-10év múlva.

2013. nov. 29. 13:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7%
Kedves kérdező! Mit ne mondjak. Nem vagy egy határozott típus...
2013. nov. 29. 20:25
 12/14 A kérdező kommentje:

Én kérek elnézést, hogy kérdezni mertem....de megtettem, mert miért ne? Ez nem határozottság, vagy férfiasság kérdése.

Le és megszólni a másikat..egy kérdés kiírása lapján....hm...tipikus, az nézzen a tükörbe.

Akik érdemi választ adtak, azoknak köszönöm. A döntés terméseztessen az enyém.

2013. nov. 29. 23:29
 13/14 pokahontas ***** válasza:

Ez a Fórum arra van, hogy kérdezni lehessen. Aki ebbe kifogást talál az minek jön ide? :)

Ez nem férfiasság kérdése, a 2-es elég bunkó volt veled, ez egy döntés, és te tudod milyen kapcsolatban vagy a szüleiddel, mi lenne jó neked is, hallgass a szívedre, mit súg neked? És tedd azt...de ha azt választottad akkor teljes gőzzel fogj bele, és ne bánkódj, bízzál a döntésedbe, és a többi történik magától..:)

Sok sikert..

2013. nov. 30. 10:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Azt a szégyent mikor a pasimtol hazakoltoztem,mert atvert....anyamek nem szoltak egy rossz szot se,de en megegyszer nem elem ezt at egy ferfi miatt az k.u.r.v.a.élet!

Amugy elvalt pasival en sem kezdenek. Őt mar valaki megunta...Ő mar valakinek oda adta a szivét,neki már valaki volt a MINDEN...pláne ha gyerek is van...Ő már kivalasztott egy not akitol gyereket akart...én em leszek másodhegedus sehol se. Aki meg azt irta,hogy mindketten a 2. hazassagukban vannak es boldogok,az meg is valaszolt mindent. 2. mindketten.

2013. dec. 4. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!