Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módon/milyen eséllyel tudnám elperelni az anyjuktól a 3 gyermekemet?
El vagyok teljesen keseredve. Szeretném lezárni az élettársammal az életemet,de tanácstalan vagyok. A gyermekeimet szeretném megtartani.
Fontos információk a helyzetemmel kapcsolatban:
- lakáshitelem van
- a lakásom egy az egy tulajdonban az enyém az élettársam semmit nem tett bele
- az élettársam munkával, keresettel nem rendelkezik
- tartósan veszekedésnek vannak kitéve a gyerekeik,mivel mindig összeesküvés elméleteket gyárt és vádaskodik
- nem ad semmit életünk fenntartásához,egyedül én dolgozok 3 műszakos munkarendben
Kérem segítsenek nem szeretném,hogy tovább kelljen elviselniük ezt a gyerekeknek és azt,hogy végül pszichésen kikészüljenek. Köszönettel István
Gyermekelhelyezési kérelmet kellene beadnod a bíróságra.
Asszonyt szeretnéd kitenni? Van hová mennie?
Lehet,hogy szívtelennek fogsz tartani most : de nincs. Vagyis a rokonságára van ráutalva.
Viszont én meg meg akarom menteni a gyermekeim. Mindennek ára van.
Szerintem elfogom indítani,köszönöm a tanácsod.
Gyerekekre kérd minél előbb nehogy megelőző az ideiglenes gyerek felügyeletet, állandóságra biztosított lakhatásra hivatkozva. Anyának meg mond meg, hogy év végéig keressen albérletet vagy menjen ahova akar.
Minél előbb keres egy ügyvédet.
Nem tud albérletbe menni mert nincs miből,év végéig mindenképp mert még egy olyan karácsony nem lesz mint az előző. Ha eddig a rokonaira támaszkodott menjen oda.
Remélem megkapom a felügyeletet.
Pisti..Pistike.. te hogy vetted volna, ha elszakítanak kisgyermekkorodban az édesanyádtól és őt kukázzák?
Örültél volna?
Igen: akkor mielőbb lélekgyógyászorvoshoz kell menned, mert křv^rossz anya tönkretette a lelkedet. Gyógyulást!
Nem: akkor nem tartod felelőtlenségnek, hogy ezt teszed gyermekkel, olyan indokkal, hogy nem fogja tudni eltartani?
Miért venné el, a láthatás ugyan úgy jár mintha az apának ítélték volna.
Vagy akkor ha az anyának ítélik akkor az apától nem rossz megválni?
Attól, hogy minden nő biológiailag képes szülni,nem biztos, hogy alkalmas anyának.
"a gyerekeknek az anyjuk nélkül jobb hidd el"
Elhiszem én. A bíróság meg nem biztos, hogy el fogja hinni. Ők ugyanis a másik felet is meghallgatják. És lehet, hogy ott meg azt kell(ene) elhinni, hogy jobb az apjuk nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!