Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen módon/milyen eséllyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisti68 kérdése:

Milyen módon/milyen eséllyel tudnám elperelni az anyjuktól a 3 gyermekemet?

Figyelt kérdés

El vagyok teljesen keseredve. Szeretném lezárni az élettársammal az életemet,de tanácstalan vagyok. A gyermekeimet szeretném megtartani.

Fontos információk a helyzetemmel kapcsolatban:

- lakáshitelem van

- a lakásom egy az egy tulajdonban az enyém az élettársam semmit nem tett bele

- az élettársam munkával, keresettel nem rendelkezik

- tartósan veszekedésnek vannak kitéve a gyerekeik,mivel mindig összeesküvés elméleteket gyárt és vádaskodik

- nem ad semmit életünk fenntartásához,egyedül én dolgozok 3 műszakos munkarendben

Kérem segítsenek nem szeretném,hogy tovább kelljen elviselniük ezt a gyerekeknek és azt,hogy végül pszichésen kikészüljenek. Köszönettel István

2013. nov. 23. 19:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mióta éltek együtt? Ha 3 gyerek van, akkor gondolom nem 1-2 éve. Amíg te dolgoztál, ki volt otthon a gyerekekkel? Ki vezeti most a háztartást, ki gondoskodik a gyerekekről? Mert ha az élettársad látja el ezeket a feladatokar, bizony az is munkának számít. Ha külön mentek, meg tudod oldani a 3 műszak mellett a gyerekek ellátását, iskolába/óvodába hozni-vinni őket, stb., van segítséged? Ha igen, be kell nyújtanod egy keresetet a területileg illetékes bíróságra, hogy szeretnéd, ha a gyermekeket nálad helyeznék el, és szépen leírod, hogy minden körülményt tudsz biztosítani a testi, lelki, szellemi fejlődésükért. Így lehet esélyed. De én megkérdeznék egy ügyvédet is a helyedben.
2013. nov. 23. 20:18
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat,rendkívül hasznos volt számomra. Természetesen biztosítani tudom mindezeket a feltételeket és eddig is meg próbáltam de pl.: az,hogy magántanárt fogadjak az élettársam ellenállásába ütközött mindazok ellenére,hogy ingyen volt és ő ebben nem tudott segíteni. Tehát meg tudom adni ezeket a feltételeket amiket említettél természetesen. A munkája az otthon ténylegesen az volt amit te is leírtál a fentiekben,de én abból az aspektusból szemlélem,hogy nem lenne miből eltartania őket. 13 év munka szünet után egy szál szakmunkás bizonyítvánnyal nehezen kapna munkát.
2013. nov. 23. 21:06
 3/21 anonim ***** válasza:

Gyermekelhelyezési kérelmet kellene beadnod a bíróságra.

Asszonyt szeretnéd kitenni? Van hová mennie?

2013. nov. 23. 21:19
 4/21 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy szívtelennek fogsz tartani most : de nincs. Vagyis a rokonságára van ráutalva.

Viszont én meg meg akarom menteni a gyermekeim. Mindennek ára van.

Szerintem elfogom indítani,köszönöm a tanácsod.

2013. nov. 23. 21:40
 5/21 anonim ***** válasza:

Gyerekekre kérd minél előbb nehogy megelőző az ideiglenes gyerek felügyeletet, állandóságra biztosított lakhatásra hivatkozva. Anyának meg mond meg, hogy év végéig keressen albérletet vagy menjen ahova akar.

Minél előbb keres egy ügyvédet.

2013. nov. 23. 21:49
 6/21 A kérdező kommentje:

Nem tud albérletbe menni mert nincs miből,év végéig mindenképp mert még egy olyan karácsony nem lesz mint az előző. Ha eddig a rokonaira támaszkodott menjen oda.

Remélem megkapom a felügyeletet.

2013. nov. 23. 22:34
 7/21 anonim ***** válasza:

Pisti..Pistike.. te hogy vetted volna, ha elszakítanak kisgyermekkorodban az édesanyádtól és őt kukázzák?

Örültél volna?

Igen: akkor mielőbb lélekgyógyászorvoshoz kell menned, mert křv^rossz anya tönkretette a lelkedet. Gyógyulást!

Nem: akkor nem tartod felelőtlenségnek, hogy ezt teszed gyermekkel, olyan indokkal, hogy nem fogja tudni eltartani?

2013. nov. 24. 10:50
 8/21 anonim ***** válasza:

Miért venné el, a láthatás ugyan úgy jár mintha az apának ítélték volna.

Vagy akkor ha az anyának ítélik akkor az apától nem rossz megválni?

Attól, hogy minden nő biológiailag képes szülni,nem biztos, hogy alkalmas anyának.

2013. nov. 24. 11:17
 9/21 A kérdező kommentje:
Vagy nem látod át,vagy nem akarod átlátni. A gyerekeknek az anyjuk nélkül jobb hidd el. Tudom akármilyen is az anyjuk,de ha semmi köszönet nincs abban,hogy ordít és vagdalkózik. Szerencsétlen gyerekeim pedig csak a rossz jegyeikben mutatkozik meg a hallgatásukban mutatkozik az,hogy rémesen érzik magukat. Te ilyen gyerekkorról ábrándozol?
2013. nov. 24. 11:20
 10/21 anonim ***** válasza:

"a gyerekeknek az anyjuk nélkül jobb hidd el"

Elhiszem én. A bíróság meg nem biztos, hogy el fogja hinni. Ők ugyanis a másik felet is meghallgatják. És lehet, hogy ott meg azt kell(ene) elhinni, hogy jobb az apjuk nélkül.

2013. nov. 24. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!