Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen módon/milyen eséllyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisti68 kérdése:

Milyen módon/milyen eséllyel tudnám elperelni az anyjuktól a 3 gyermekemet?

Figyelt kérdés

El vagyok teljesen keseredve. Szeretném lezárni az élettársammal az életemet,de tanácstalan vagyok. A gyermekeimet szeretném megtartani.

Fontos információk a helyzetemmel kapcsolatban:

- lakáshitelem van

- a lakásom egy az egy tulajdonban az enyém az élettársam semmit nem tett bele

- az élettársam munkával, keresettel nem rendelkezik

- tartósan veszekedésnek vannak kitéve a gyerekeik,mivel mindig összeesküvés elméleteket gyárt és vádaskodik

- nem ad semmit életünk fenntartásához,egyedül én dolgozok 3 műszakos munkarendben

Kérem segítsenek nem szeretném,hogy tovább kelljen elviselniük ezt a gyerekeknek és azt,hogy végül pszichésen kikészüljenek. Köszönettel István

2013. nov. 23. 19:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem is volt kérdés ki mit hisz, kérdésre kell válaszolni nem összevissza belemagyarázni a kérdező kérdésébe.
2013. nov. 24. 11:26
 12/21 A kérdező kommentje:

Biológiailag minden képességük meg van arra,hogy a kamatoztassák tudásukat és tanuljanak,okosodjanak. Valóban nem minden nő alkalmas anyának.

Nehogy azt hidd,hogy bizonyítékok nélkül megyek egy bíróságra be megannyi ember áll mellettem kezdve a gyámüggyel.

2013. nov. 24. 11:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor jó, ha biológiailag minden rendben. Más kérdés, hogy ez miért csak a harmadik gyermek után merült fel, hogy lelkileg-szellemileg nem alkalmas anyának, de hát mindegy.
2013. nov. 24. 11:32
 14/21 A kérdező kommentje:
Szeretem a családom, de így ahogy mondod túl sokáig vártam a változtatással.
2013. nov. 24. 11:37
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nm indulsz nagy esélyekkel. Méghozzá azért, mert eddig az anya foglalkozott a gyerekekkel. A bíróság pedig úgy hoz határozatot, hogy annál a szülőnél helyezi el gyerekeket, aki biztosítani tudja a legkevesebb változást. Ha eddig ő vigyázott rájuk, akkor nagy eséllyel ezután is ő fog.

Az anyagi dolgok meg, ott a gyerektartás meg minden olyasmi amiből el tudja tartani őket. Hacsak nem a házasság előtt vásároltad a házat, akkor pedig onnan még Téged is kitehetnek. Mindegy kinek a nevén van.

Nem biztos, hogy Te nyered meg ezt a pert.

2013. nov. 24. 11:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsó élettársról van szó nem feleségről, élettársi kapcsolatba nincs törvényileg vagyonközösség.

Az állandóságot pedig pont az apa tudja biztosítani, hogy ugyan abba a lakásba maradhatnak.

2013. nov. 24. 11:46
 17/21 A kérdező kommentje:
Annak a háznak én vagyok a tulaja és nem házasságban élünk,hanem csak élettársak vagyunk. A legkevesebb változás akkor érhető el ha nálam maradnak,mivel,hogy ebben a házban élnek és tanulnak gyerek koruk óta. Illetve egész életükben én biztosítottam az anyagai jólétet, és én vittem a hátamon a terhet. Dolgozik otthon és abból ezután is megfognak élni? A gyámügyet és megkérdezik és az mellettem áll. Remélem így minden jól fog sikerülni.
2013. nov. 24. 11:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát,ha gyerekek piszkosak,elhanyagoltak, veri őket a pálinkásüveggel, megérdemli, hogy a híd alatt szője tovább az összeesküvés elméleteit és egy hajléktalan vizeltetszagú ember magához fogadja a pokrócára, hogy ott vádaskodjon.

Vajon hány évesek a gyerekek és szeretik-e anyjukat? Mit fogsz mondani a csillogó, illatos karácsonyfa alatt, ha kérdezik, hol van anya?

2013. nov. 24. 17:58
 19/21 anonim ***** válasza:

A nagymamánál van hol lenne?

Miért az a nő hol lakott házasság előtt?

Ne manipuláld már a kérdezőt mert szánalmas vagy utolsó. Annyira akar majd keres munkát, más is megoldja.

2013. nov. 24. 18:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Lehet, 19-es hogy szánalmas vagyok, de tudom, mit jelent anya nélkül maradni gyerekként, mert meghalt. Igen, ilyen szánalmas lesz egy életen át.
2013. nov. 24. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!