Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti meg tudnátok érteni az apa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meg tudnátok érteni az apa "döntését"?

Figyelt kérdés
Emlékszem, mikor anyum elvált apámtól, és a dolgok "megfelezésére" került sor, apám még az ágyat se volt hajlandó odaadni nekünk, amin én és a tesóm aludtunk. Megértem, hogy valaki egy fukar disznó, és a vagyontárgyakhoz ragaszkodik. De csak nekem tűnik úgy, hogy ahhoz nem sok kommentet lehet fűzni, ha valaki a saját gyerekeinek nem adja oda az ágyát, hogy legyen min aludniuk? Számomra ez csak nemrég esett le, eddig nem is gondolkodtam rajta. De felfogni még mindig nem tudom, mert ez szerintem egy annyira alapvető dolog kellett volna legyen, minthogy az ember minden nap alszik...

2013. nov. 23. 00:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Felesleges ezen rágódnod. Attól, hogy valaki megházasodik és gyereke születik még nem jelenti azt, hogy egy felelősségteljes, felnőtt ember. Sajnos van ilyen. A lényeg, hogy a saját gyerekeidet majd a lehető legjobb belátásod alapján neveld, s ha ne adj Isten később nem jössz ki az anyjukkal, ne őket bünteted emiatt.
2013. nov. 23. 00:52
 2/2 A kérdező kommentje:
nem rágódok, csak ez annyira gerinctelen, önző, és neándervölgyi reakció, hogy még felcsesződni se tudok rajta. épp ez a poén. nem tudok rá reagálni, mert erre nincs mit reagálni. :) amúgy ebben van valami, hogy ha két felnőtt nem jön ki, a gyerekekre nem szabad kivetíteni. ez is kellene, hogy a természetes legyen. na, persze, ha a dolgok az ún. természetes mivoltukban zajlanának, nem lennének válások... vagy házasságok. :D
2013. nov. 23. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!