Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után, hol lakjam?
Elváltam és a közös lakás lévén annak az árát feleztük, tehát van induló tőkém.
Új párkapcsolat nincs így csak a magam fizetésére számíthatók, ami nem túl sok, de legalább van.
férfiként lakhatom ismét a szüleimmel, van rá lehetőség, de akkor (esetleg)"luzernak tartanak". (és részben feladom az eddigi önállóságom)
Lakhatom olcsó albérletben, amit szűkösen tudok fizetni a béremből.
A megmaradt tőkémhez vehetek fel hitelt, amiből vehetek egy használt és olcsó lakást, amit szintén szükössen, de tudnék fizetni, de ezzel 15-20évre adós leszek a bank felé.
Azt, hogy meddig van állása az embernek, nem említem, mert az mind a bérelt, mind a hitel estében kockázat, én sem tudom mi lesz 3-5-10év múlva.
Hol szeretnél élni, és mennyi a tőkéd?
Mert ha csak kevés hiányzik ahhoz, hogy vegyél belőle egy garzont, akkor érdemes 1-2 évre a szülőkhöz költözni, az alaptőkét lekötni és amit lehet, keményen félretenni. Amint lehet, veszel egy közepes állapotú kis garzont, apránként felújíthatod, akár a két kezeddel, és ha úgy adódik, hogy új kapcsolatod lesz, már jobb áron el tudod adni, hogy nagyobba költözzetek.
Nem akarlak bántani, de a 2.-nak igaza van. Férfi vagy, döntsd el, mit akarsz. Ne a világnak akarj megfelelni, hanem magadnak. Ki a francot érdekel, ha valaki lúzernek gondol?
Én a szülőkhöz költöznék, mert minek fizessek albérletet/hitelt, ha nem muszáj. Inkább félretenném azt a pénzt vagy elkölteném értelmes dolgokra, indítanék egy vállalkozást, hogy ne másoktól függjön a munkám, stb.
Így van: ha anyádéknál laksz, azért vagy lúzer, ha külön laksz, akkor meg nem lesz pénzed, és azért leszel lúzer.
De tök mindegy mit gondolnak majd rólad, a nők úgysem fognak sorban állni egy elvált pasiért.
én haza költöznék 1-2 évre és amennyit csak lehet félre tennék h növeljem a tőkémet
ha véletlen úgy hozza és párkapcsolatba bonyolódnék akkor még mindig ki lehet lépni a szülőktől pl közös albiba vagy lakást venni
nőként nem az lenne fontos h jelenleg hol laksz hanem h akarsz e majd velem kettesben élni ?
vagyis képes lennél e majd a szülői háztól elszakadni a párkapcsolatért
Szerintem egyáltalán nem lúzer az, aki hazaköltözik ilyen (vagy más!) helyzetben.
A legjobban szerintem akkor járnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!