Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett a szeretett családommal?
Egy kis városban lakunk a családommal Magyarországon.Nagymama,Nagypapa,Apa,Anya,Testvérem,Én,Kutyus & 3 cicus.Mindig megy a konfliktus!!!Apám néha iszik de nem ALKOHOLISTA!Anyám már mindig kötekedik mindenkivel akit csak meglát!Mamám próbál rendet tenni!Ma apám elment egy barátjához aludni, mivel anyámmal már össze is vesztek de ez már egy fél éve így megy!Mindig kötekszik papával ha iszik ha nem de ezt teszi anyám apámmal is!Ha nincs igaza anyunak akkor azt hiszi, hogy mindenki utálja!Tesóm 16 éves ő tudjátok most ebbe a lázadó korba van!Én 13 vagyok de nem szoktam annyira lázadni vannak összetűzéseim de nem komolyak annyira, mint ezek:
-Apám:Iszik (néha)
-Anyám:Kötekszik mindenkivel,Csapkod,Azt hiszi mindenki utálja, pedig ez nem így van.Szed gyógyszert de ez nem azért van, mert hülye!
-Tesóm:Lázad
-Mama:Néha veszekedik de próbál rendet tenni!
-Papa:Agysorvadása van de mindenkit szeret mégis kötekedik mikor iszik!!
MOST MONDJÁTOK MEG ŐSZINTÉN:MIT LEHET ITT ILYENKOR TENNI????Bocs ha hosszú a magyarázat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!